Barcelona-Manchester United: Odds på superfinalen

28 maj, 2011

Barcelona och Manchester United är Europas två bästa klubblag och nu ska de mötas i Champions League-finalen på Wembley. Vi ser fram emot en fantastisk avslutning på fotbollssäsongen och det finns alla förutsättningar för en bra match. Vi har givetvis tittat närmare på oddsen inför kvällen och det är Barca som är klara favoriter.

Både Manchester United och Barcelona har vunnit sina respektive ligor och den som hävdar att inte rätt lag möts i finalen får nog ha väldigt bra argument. De har förtjänat sina finalplatser mer än någon annan och vilka som än får lyfta bucklan, så är det värdiga vinnare.

Barcelona avslutade ligan med ganska mediokra resultat. Vi ska dock komma ihåg att ligatiteln redan var säkrad och att Pep Guardiola vilade många av stjärnspelarna för att inte riskera några skador inför säsongens viktigaste match. Manchester United fick slita något hårdare för sin ligatitel och det hela avgjordes i och med vinsten mot Chelsea.

Bli kund hos Unibet och få 1200 kr i bonus!
Spelbolaget Unibet erbjuder just nu nya kunder 120 procent i insättningsbonus upp till 1200 kr. Det innebär att om du gör en insättning på 1000 kronor så får du 2200 kr att spela för!
Klicka här för att utnyttja erbjudandet!

Hela fotbollseuropa eller kanske till och med hela fotbollsvärlden vänder ikväll blickarna mot Wembley Stadium i London där Champions League-finalen ska avgöras. Att matchen spelas i England kanske är en liten, liten fördel för Manchester United, men jag tror inte att det har något avgörande betydelse. Manchester United är fantastiskt starka hemma på Old Trafford och jag tror att Barcelona är ganska glada för att matchen inte spelas där.

Förmodligen är det världens två bästa klubblag som lite senare i kväll drabbar samman för att göra upp om titeln i den europeiska mästarcupen. Det ska bli enormt intressant att följa matchen och jag hoppas innerligt att det inte blir någon sömnig tillställning. Det finns ibland en tendens att den här typen av matcher inte blir speciellt sevärda. Ingen vill göra misstag och spelet kan bli väldigt avvaktande. Men med tanke på de kvaliteter som finns hos de spelarna på plan så tror jag ändå att risken är ganska liten för ett sådant scenario. Jag tror på en sprakande tillställning – och jag hoppas innerligt att jag har rätt!

Barcelona är ganska klara favoriter om  man tittar på spelbolagens aktuella odds. Ettan ger i skrivande stund omkring två gånger pengarna, medan ett spel på Manchester United ger snudd på fyra gånger insatsen. Tror du på förlängning så ger krysset ca 3,50.

BARCELONA-MANCHESTER UNITED

Bäst odds just nu
1: 2,05 hos Unibet
x: 3,50 hos Bet365
2: 3,90 hos Nordicbet

Vilken kanal sänder Barcelona-Manchester United?

Matchen startar kl. 20.45 och visas på TV3.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.