Manchester United-Chelsa: Nu avgörs Premier League!

Dagens stormatch Manchester United-Chelsea är i praktiken en ren seriefinal. Kryss räcker förmodligen för United som då behåller sitt trepoängsförsprång. Det ska bli extremt spännande att se hur den här matchen utvecklar sig – förmodligen avgörs Premier League idag!

Det återstår tre omgångar av Premier League och trots att det länge såg avgjort ut så är det nu olidligt spännande. Manchester United leder ligan tre poäng före Chelsea. Lagen har exakt samma målskillnad (+38), vilket innebär att Chelsea vid seger kommer att passera United i tabellen och ta över serieledningen.

Vi ska komma ihåg att Manchester United inte har förlorat en enda hemmamatch på Old Trafford den här säsongen. 16 vinster, en oavgjord, noll förluster och bara nio insläppta mål talar sitt tydliga språk – Chelsea har en otroligt tuff uppgift framför sig i eftermiddag.

Chelsea har Newcastle och Everton kvar att möta efter kvällens seriefinal, vilket kan jämföras med Manchester Unted som har Blackburn och Blackpool kvar på sitt spelschema. Tittar man på tabellplaceringarna så har United ett något lättare spelschema de två sista omgångarna.

Om Chelsea vinner i kväll så kan Premier League, efter 38 spelade omgångar, avgöras på målskillnad.

United är oddsmässiga favoriter och står i skrivande stund i ca 2,50 gånger pengarna. Om du tror att Fergusons manskap åker på sin första hemmaförlust för säsongen så betalar det liret en bra bit över tre gånger insatsen.

MANCHESTER UNITED-CHELSEA

Bäst odds just nu
1: 2,40 @ Betsson
x: 3,30 @ Bet365
2: 3,25 @ Nordicbet

Vilken kanal sänder Manchester United-Chelsea?

Matchen startar kl. 17.00 och visas på Viasat Fotboll och HD.