Manchester United-Chelsa: Nu avgörs Premier League!

8 maj, 2011

Dagens stormatch Manchester United-Chelsea är i praktiken en ren seriefinal. Kryss räcker förmodligen för United som då behåller sitt trepoängsförsprång. Det ska bli extremt spännande att se hur den här matchen utvecklar sig – förmodligen avgörs Premier League idag!

Det återstår tre omgångar av Premier League och trots att det länge såg avgjort ut så är det nu olidligt spännande. Manchester United leder ligan tre poäng före Chelsea. Lagen har exakt samma målskillnad (+38), vilket innebär att Chelsea vid seger kommer att passera United i tabellen och ta över serieledningen.

Vi ska komma ihåg att Manchester United inte har förlorat en enda hemmamatch på Old Trafford den här säsongen. 16 vinster, en oavgjord, noll förluster och bara nio insläppta mål talar sitt tydliga språk – Chelsea har en otroligt tuff uppgift framför sig i eftermiddag.

Chelsea har Newcastle och Everton kvar att möta efter kvällens seriefinal, vilket kan jämföras med Manchester Unted som har Blackburn och Blackpool kvar på sitt spelschema. Tittar man på tabellplaceringarna så har United ett något lättare spelschema de två sista omgångarna.

Om Chelsea vinner i kväll så kan Premier League, efter 38 spelade omgångar, avgöras på målskillnad.

United är oddsmässiga favoriter och står i skrivande stund i ca 2,50 gånger pengarna. Om du tror att Fergusons manskap åker på sin första hemmaförlust för säsongen så betalar det liret en bra bit över tre gånger insatsen.

MANCHESTER UNITED-CHELSEA

Bäst odds just nu
1: 2,40 @ Betsson
x: 3,30 @ Bet365
2: 3,25 @ Nordicbet

Vilken kanal sänder Manchester United-Chelsea?

Matchen startar kl. 17.00 och visas på Viasat Fotboll och HD.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.