Glasgow Rangers-Malmö FF: Här är oddsen!

26 juli, 2011

Ikväll ska svenska mästarna Malmö FF mäta sina krafter mot Glasgow Rangers i kvalet till Champions League. Skottarna är storfavoriter och har dessutom hemmaplan i det första mötet. Ett spel på MFF ger i skrivande stund hela 8,50 gånger insatsen.

Malmö FF ligger på nionde plats i Allsvenskan, något som förmodligen inte skrämmer Rangers nämnvärt. Malmö har heller inte visat upp den stabilitet och effektivitet som var lagets signum under fjolårssäsongen. Malmö tog sig till den här kvalomgången genom att besegra Thorshavn från Färöarna med sammanlagt 3-1. Motståndet är nu betydligt tuffare, och MFF behöver höja sig ett par steg för att kunna mäta sig med de regerande skotska mästarna.

Om Malmö ska kunna ta sig vidare i Champions League så får det inte bli någon storförlust ikväll. Vid kryss eller uddamålsförlust så lever hoppet inför returen på Malmö stadion om en vecka.

Ska man lyfta fram några fördelar för MFF så kan det möjligen vara att vi här i Sverige är mitt uppe i säsongen, medan den skotska ligan precis har startat. Premiäromgången i skotska Premier League spelades i förra veckan och Rangers fick bara 1-1 mot Hearts. Möjligen kan även en viss underskattning från skottarnas sida tala för att Malmö FF skulle kunna överraska.

Rangers är som sagt storfavoriter i kvällens drabbning och ettan går som högst att lira till 1,40. Krysset, som skulle vara ett utmärkt resultat för Malmö FF, betalar i skrivande stund 4,35 gånger insatsen. Den som tror på en ordentlig skräll kan lira Malmösegern till en bra bit över åtta gånger pengarna.

Rangers-Malmö FF

Bäst odds just nu
1: 1,40 hos Bet365
x: 4,35 hos Unibet
2: 8,50 hos Bet365

Vilken kanal sänder Glasgow Rangers-Malmö FF?

Vi har inte hittat någon kanal som visar matchen, utan den intresserade får helt enkelt leta efter någon livestream på nätet, eller hålla till godo med radiosportens bevakning. UPPDATERAT: Sydsvenskan sänder matchen. Det kostar 139 kr att få tillgång till streamen som visas i samarbete med ett skotskt produktionsbolag. Mer info här.

Matchen spelas på Ibrow Stadium i Glasgow och startar kl. 20.45.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.