Glasgow Rangers-Malmö FF: Här är oddsen!

Ikväll ska svenska mästarna Malmö FF mäta sina krafter mot Glasgow Rangers i kvalet till Champions League. Skottarna är storfavoriter och har dessutom hemmaplan i det första mötet. Ett spel på MFF ger i skrivande stund hela 8,50 gånger insatsen.

Malmö FF ligger på nionde plats i Allsvenskan, något som förmodligen inte skrämmer Rangers nämnvärt. Malmö har heller inte visat upp den stabilitet och effektivitet som var lagets signum under fjolårssäsongen. Malmö tog sig till den här kvalomgången genom att besegra Thorshavn från Färöarna med sammanlagt 3-1. Motståndet är nu betydligt tuffare, och MFF behöver höja sig ett par steg för att kunna mäta sig med de regerande skotska mästarna.

Om Malmö ska kunna ta sig vidare i Champions League så får det inte bli någon storförlust ikväll. Vid kryss eller uddamålsförlust så lever hoppet inför returen på Malmö stadion om en vecka.

Ska man lyfta fram några fördelar för MFF så kan det möjligen vara att vi här i Sverige är mitt uppe i säsongen, medan den skotska ligan precis har startat. Premiäromgången i skotska Premier League spelades i förra veckan och Rangers fick bara 1-1 mot Hearts. Möjligen kan även en viss underskattning från skottarnas sida tala för att Malmö FF skulle kunna överraska.

Rangers är som sagt storfavoriter i kvällens drabbning och ettan går som högst att lira till 1,40. Krysset, som skulle vara ett utmärkt resultat för Malmö FF, betalar i skrivande stund 4,35 gånger insatsen. Den som tror på en ordentlig skräll kan lira Malmösegern till en bra bit över åtta gånger pengarna.

Rangers-Malmö FF

Bäst odds just nu
1: 1,40 hos Bet365
x: 4,35 hos Unibet
2: 8,50 hos Bet365

Vilken kanal sänder Glasgow Rangers-Malmö FF?

Vi har inte hittat någon kanal som visar matchen, utan den intresserade får helt enkelt leta efter någon livestream på nätet, eller hålla till godo med radiosportens bevakning. UPPDATERAT: Sydsvenskan sänder matchen. Det kostar 139 kr att få tillgång till streamen som visas i samarbete med ett skotskt produktionsbolag. Mer info här.

Matchen spelas på Ibrow Stadium i Glasgow och startar kl. 20.45.