Arsenal-Liverpool: Premier League rivstartar!

20 augusti, 2011

Idag är det dags för säsongens första riktiga stormöte i Premier League. Arsenal möter Liverpool hemma på Emirates och det är hemmalaget som är knappa oddsmässiga favoriter hos spelbolagen.

Arsenal spelade oavgjort, 0-0 i sin premiärmatch borta mot Newcastle.  Så här tidigt på säsongen är det naturligtvis omöjligt och orättvist att dra några slutsatser efter hur tabellen ser ut, men båda lagen behöver en trepoängare idag. Ett poäng efter två omgångar är en jobbig inledning på säsongen, oavsett vilket av lagen det skulle drabba. Den stora snackisen när det gäller Arsenal är  naturligtvist Fabregas flytt till Barcelona. Hur mycket påverkar det egentligen laget och hinner Wenger signa en fullvärdig ersättare innan transferfönstret stänger.

Liverpool fick 1-1 mot Sunderland i sin premiär hemma på Anfield Road. Den stora behållningen från den matchen var Sebastian Larssons kvittering för bortalaget; en riktig konstspark som var helt otagbar för Reina i Liverpoolmålet. Många spekulerar i om den här säsongen ska bli Liverpool återkomst bland de riktigt stora. Om så ska ske, så behöver de en betydligt bättre start på säsongen än vad som blev fallet under Roy Hodgsons ledning förra säsongen. Inledningen var så katastrofal att det var omöjligt för laget att nå upp till europaplatserna, trots klättringen under senare delen av ligan.

Hemmalaget Arsenal är knappa favoriter hos spelbolagen och ettan går för närvarande att spela till som högst 2,63 gånger pengarna. Krysset ger en bra bit över tre gånger insatsen, medan ett spel på Liverpool går att hitta till som bäst 2,90.

ARSENAL-LIVERPOOL

Bäst odds just nu
1: 2,63 hos Bet365
x: 3,25 hos Ladbrokes
2: 2,90 hos Bet24 

Vilken kanal visar Arsenal-Liverpool?

Matchens startar kl. 13.45 och visas på tv3, samt på Viasat Fotboll och Viasat HD. Vill du följa Premier League och Champions League den kommande säsongen bör du ha ett abonnemang hos Viasat. Mer information om kanalpaket och priser hittar du här.

Dagens övriga matcher i Premier League:

Kl. 13.00
Sunderland – Newcastle

Kl. 16.00
Everton – Queens Park Rangers
Swansea – Wigan
Aston Villa – Blackburn

Kl. 18.30
Chelsea – West Bromwich

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.