Dinamo Zagreb-Malmö FF: Odds på Champions League-kvalet

Malmö FF spelar i kväll en av svensk fotbolls allra viktigaste matcher på många år. Ett svenskt lag i Champions leagues gruppspel vore en fantastisk framgång, men mellan Malmö FF och gruppspelet står Dinamo Zagreb, och det lär bli en rejäl utmaning för di blåe.

De flesta experter och bedömare är överens om att Zagreb är det bättre laget och också klara favoriter till avancemang.

Malmö FF måste nå ett bra resultat nere i Zagreb om de på allvar vill blanda sig i striden om en plats i gruppspelet. Lagen från forna Jugoslavien är erkänt starka på hemmaplan och stödet från hemmapubliken brukar vara massivt. Därför är det extremt viktigt att MFF orkar stå emot trycket och inte låter siffrorna rinna iväg. En uddamålsförlust innebär att hoppet lever; hemma i Sverige kan den nämligen bli en helt annan match. Kan Malmö dessutom få med sig ett bortamål, ja då ser det riktigt intressant ut inför fortsättningen.

Dinamo är relativt klara favoriter hos spelbolagen och ett lir på Zagreb ger i skrivande stund som bäst 1,65 gånger pengarna. Tror du att MFF kan skrälla? Ja, då betalar krysset 3,75 och tvåan hela sex gånger insatsen.

Dinamo Zagreb-Malmö FF

Bäst odds just nu
1: 1,65 hos Nordicbet
X: 3,75 hos Bet365
2: 6,00 hos Bet365

Vilken kanal sänder Dinamo Zagreb-Malmö FF?

Matchen startar kl. 20.45 och visas på TV3. Vill du följa resten av Champions league-säsongen på tv bör du skaffa ett abonnemang hos Viasat. Prisuppgifter och mer information om de olika kanalpaketen hittar du här.