Dinamo Zagreb-Malmö FF: Odds på Champions League-kvalet

16 augusti, 2011

Malmö FF spelar i kväll en av svensk fotbolls allra viktigaste matcher på många år. Ett svenskt lag i Champions leagues gruppspel vore en fantastisk framgång, men mellan Malmö FF och gruppspelet står Dinamo Zagreb, och det lär bli en rejäl utmaning för di blåe.

De flesta experter och bedömare är överens om att Zagreb är det bättre laget och också klara favoriter till avancemang.

Malmö FF måste nå ett bra resultat nere i Zagreb om de på allvar vill blanda sig i striden om en plats i gruppspelet. Lagen från forna Jugoslavien är erkänt starka på hemmaplan och stödet från hemmapubliken brukar vara massivt. Därför är det extremt viktigt att MFF orkar stå emot trycket och inte låter siffrorna rinna iväg. En uddamålsförlust innebär att hoppet lever; hemma i Sverige kan den nämligen bli en helt annan match. Kan Malmö dessutom få med sig ett bortamål, ja då ser det riktigt intressant ut inför fortsättningen.

Dinamo är relativt klara favoriter hos spelbolagen och ett lir på Zagreb ger i skrivande stund som bäst 1,65 gånger pengarna. Tror du att MFF kan skrälla? Ja, då betalar krysset 3,75 och tvåan hela sex gånger insatsen.

Dinamo Zagreb-Malmö FF

Bäst odds just nu
1: 1,65 hos Nordicbet
X: 3,75 hos Bet365
2: 6,00 hos Bet365

Vilken kanal sänder Dinamo Zagreb-Malmö FF?

Matchen startar kl. 20.45 och visas på TV3. Vill du följa resten av Champions league-säsongen på tv bör du skaffa ett abonnemang hos Viasat. Prisuppgifter och mer information om de olika kanalpaketen hittar du här.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.