Manchester United-Arsenal: Odds och speltips på kvällens stormatch!

Det är dags för ännu ett stormöte i Premier League och spelbolagen är helt eniga. Arsenal har inget att hämta på Old Trafford mot Manchester United. Ett spel på Wengers mannar ger i skrivande stund en bra bit över sju gånger pengarna.

Arsenal har inte haft någon rolig inledning på Premier League. Efter att ha kryssat mot Newcastle (0-0) i premiären blev det förlust mot Liverpool med 2-0 i den andra omgången. Arsenal har alltså fortfarande inte gjort mål i den här säsongen. Nu i den tredje väntar som sagt tuffast möjliga motstånd och risken är överhängande att Gunners kommer att stå på ett enda poäng efter tre spelade omgångar, ett facit som naturligtvis inte är var Arsenal räknat med.

Många har spekulerat i hur mycket Arsenals försäljningar av bland annat Cesc Fabregas (och nu även Nasri) skulle komma att påverka laget. Det är givetvis svårt att sätta fingret exakt på vad det är som orsakat lages knackiga inledning på säsongen, men att ”oroligheterna” i truppen har påverkat, råder det nog ingen tvekan om.

Ljusglimten för Arsenal så här långt är att man tidigare i veckan kvalificerade sig för Champions League, genom att slå Udinese i den sista kvalomgången. Kanske kan det ge laget den nytändning som de så väl behöver just nu.

Manchester United har full pott så här långt och var urstarka när de senast på hemmaplan slog Tottenham, ett förväntat topplag, med hela 3-0. Wayne Rooney har gjort mål i båda de inledande matcherna, och kanske får vi se honom göra mål i sin tredje raka match i kväll.

Sir Alex förfogar över en våldsamt kompetent trupp och det råder ingen som helst tvekan om att de (som vanligt) kommer att vara med och slåss om ligatiteln. Frågan är om Arsenal är ett av lagen som mäktar med att ta den striden?

MANCHESTER UNITED-ARSENAL

Bäst odds just nu
1: 1,45 hos Expekt
x: 4,50 hos Bet365
2: 7,50 hos Unibet

Specialspelet: Wayne Rooney gör mål i matchen: 2,10 hos Bet365

Vilken kanal visar Manchester United-Arsenal?

Matchen startar kl. 17.00 och visas på Viasat Fotboll och Viasat Fotboll HD. Viasat har rättigheterna till både Premier League och Champions League. Information om priser på deras olika kanalpaket hittar du här.

Övriga matcher i Premier League idag

  • Newcastle-Fulham (Viasat X-tra, kl. 14.00)
  • Tottenham-Manchester City (Viasat Fotboll, kl. 14.30)
  • West Bromwich-Stoke (Viasat Sport, kl. 16.00)
bildcred