Manchester United-Tottenham: Odds på kvällens stormatch

22 augusti, 2011

Visst är det härligt att få inleda veckan med en riktigt bra match från Premier League? Just idag är en sådan måndag och givetvis tänker vi bänka oss framför kvällens stormöte mellan Manchester United och Tottenham. De sistnämnda gör sin säsongspremiär ikväll, eftersom mötet med Everton i den första omgången blev inställt på grund av de då pågående upploppen i London.

Manchester United vann sin premiärmatch mot West Bromwich med 2-1 efter mål av Wayne Rooney. Det avgörande 2-1 målet kom sent i matchen efter ett självmål av West Brom.  Det är för tidigt på säsongen för att kunna göra några djupare analyser av form, tabelläge, osv, men att Manchester United är ett klasslag råder det såklart ingen tvekan om. De lär vara med och tampas om seriesegern tillsammans med Chelsea, City och möjligen något lag till.

Tottenham gjorde en stark säsong förra året, inte minst i Champions League. Kan Harry Redknapp följa upp fjolårssäsongen eller kanske till och med överträffa femteplatsen i Premier League? Det är några dagar kvar innan transferfönstret stänger och Spurs har inte alla frågetecken uträtade i truppen. Mittfältsmotorn Luca Modric är med stor sannolikhet på väg till Chelsea, även om inget är klart ännu. Han är inte uttagen till kvällens match – vilket är ett stort avbräck för Spurs.

MANCHESTER UNITED-TOTTENHAM

Bäst odds just nu:
1: 1,62 hos Bet365 
x: 4,00 hos Bwin
2: 6,10 hos Betsson

Vilken kanal visar Manchester United-Tottenham?

Matchen startar kl. 21.00 och visas på Viasat Fotboll, samt Viasat Fotboll HD. Vill du följa hela Premier League-säsongen (och Champions League) bör du skaffa ett abonnemang hos Viasat som sitter på rättigheterna. Mer information om priser och programpaket hittar du viasat.se.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.