Manchester United-Tottenham: Odds på kvällens stormatch

Visst är det härligt att få inleda veckan med en riktigt bra match från Premier League? Just idag är en sådan måndag och givetvis tänker vi bänka oss framför kvällens stormöte mellan Manchester United och Tottenham. De sistnämnda gör sin säsongspremiär ikväll, eftersom mötet med Everton i den första omgången blev inställt på grund av de då pågående upploppen i London.

Manchester United vann sin premiärmatch mot West Bromwich med 2-1 efter mål av Wayne Rooney. Det avgörande 2-1 målet kom sent i matchen efter ett självmål av West Brom.  Det är för tidigt på säsongen för att kunna göra några djupare analyser av form, tabelläge, osv, men att Manchester United är ett klasslag råder det såklart ingen tvekan om. De lär vara med och tampas om seriesegern tillsammans med Chelsea, City och möjligen något lag till.

Tottenham gjorde en stark säsong förra året, inte minst i Champions League. Kan Harry Redknapp följa upp fjolårssäsongen eller kanske till och med överträffa femteplatsen i Premier League? Det är några dagar kvar innan transferfönstret stänger och Spurs har inte alla frågetecken uträtade i truppen. Mittfältsmotorn Luca Modric är med stor sannolikhet på väg till Chelsea, även om inget är klart ännu. Han är inte uttagen till kvällens match – vilket är ett stort avbräck för Spurs.

MANCHESTER UNITED-TOTTENHAM

Bäst odds just nu:
1: 1,62 hos Bet365 
x: 4,00 hos Bwin
2: 6,10 hos Betsson

Vilken kanal visar Manchester United-Tottenham?

Matchen startar kl. 21.00 och visas på Viasat Fotboll, samt Viasat Fotboll HD. Vill du följa hela Premier League-säsongen (och Champions League) bör du skaffa ett abonnemang hos Viasat som sitter på rättigheterna. Mer information om priser och programpaket hittar du viasat.se.