Helgens matcher i Premier League

10 september, 2011

Efter landslagsuppehållet är nu väldens bästa fotbollsliga tillbaka i våra TV-rutor och redan idag är de flesta av storlagen i elden. Arsenal ska försöka vända på sin dåliga start och tar idag emot Swansea hemma på Emirates. Chelsea spelar borta mot Sunderland, medan Liverpool ska försöka rå på Stoke.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Lördag 10 september
Kl. 15.55
Arsenal-Swansea, kanal: Viasat Fotboll
Sunderland-Chelsea, kanal: Viasat Fotboll HD
Stoke-Liverpool, kanal: Viasat Sport
Everton-Aston Villa, kanal: Viasat Premier League Xtra
Manchester City-Wigan, kanal: Viasat Premier League Xtra
Wolverhampton-Tottenham, kanal: Viasat Premier League Xtra

Kl. 18.25
Bolton-Manchester United, kanal: Viasat Fotboll och HD

Söndag 11 september
Kl. 14.25
Norwich-West Bromwich, kanal: Viasat Fotboll och HD

Kl. 16.55
Fulham-Blackburn, kanal: Viasat Fotboll och HD

Måndag 12 september
Kl. 20.55
Queens Park Rangers-Newcastle, kanal: Viasat Fotboll och HD

Spelschema för Premier League

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →