Ungern-Sverige: Odds på EM-kvalet

2 september, 2011

I kväll spelar Sverige en mycket viktig EM-kvalmatch mot Ungern på bortaplan. Enligt oddsen är Sverige solklara favoriter, men Ungern på bortaplan är definitivt ingen lätt uppgift. Blir det seger så är andraplatsen i praktiken säkrad och möjligheten finns fortfarande till gruppseger. Men då krävs vinst mot Holland, ettan på FIFA:s världsranking, den 11 oktober – en uppgift som naturligtvis är allt annat än lätt.

I Sverige är Olof Mellberg borta på grund av en knäskada, och allt talar för att det blir Andreas Granqvist och Maestro som bildar mittbackspar i kväll. Det var länge osäkert om Zlatan skulle vara tillgänglig för spel, efter den stukning han drog på sig i vänskapsmatchen mot Malmö FF. Han tränar dock för fullt och lär finnas med på plan när domaren blåser igång matchen kl. 19.45 ikväll. Den officiella startelvan släpps kl. 13.30.

Sverige är ganska klara favoriter hos spelbolagen och ett spel på Ungern ger en bra bit över fyra gånger insatsen. Krysset står i omkring 3,50, medan de som tror på svensk seger kan kassera ut 187 kronor per satsad hundring och Zlatan och company går segrande ur kvällens batalj.

UNGERN-SVERIGE

Bäst odds just nu
1: 4,50 hos Bet24
x: 3,65 hos Unibet
2: 1,87 hos Betfair

Läget i gruppen

Holland  6 6 0 0 21-5 18
Sverige  6 5 0 1 20-6 15
Ungern   7 4 0 3 18-13 12
Finland  6 2 0 4 11-11 6
Moldavien 6 2 0 4 7-9  6
San Marino 7 0 0 7 0-33  0

Sverige ligger alltså tvåa i gruppen efter Holland och kan vid seger ikväll i praktiken säkra minst en andraplats. Holland möter ikväll San Marino (start kl. 20.30) och har då chansen att förbättra sin målskillnad ordentligt.

Vilken kanal visar Ungern-Sverige?

Matchen visas på TV4 och startar kl. 19.45. Matchen visas också på Unibet-TV och kommenteras där av Glenn Hysén. Alla som är registrerade medlemmar hos Unibet har tillgång till sändningen.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.