Champions League: Högklassig tisdag!

Trots att vi ”bara” befinner oss i gruppspelsfasen av Champions League så bjuder tidsdagen på åtminstone tre fantastiska fotbollsmatcher. Flera av Europas verkliga tungviktare är i elden och vi ser fram emot flera intressanta kraftmätningar. Efter kvällens omgång har alla lagen i respektive grupp mött varandra och serien vänder.

Kvällens Champions League-matcher

  • Manchester City – Villarreal
  • Napoli – Bayern München
  • CSKA Moskva – Trabzonspor
  • Lille – Inter
  • FC Basel – Benfica
  • Otelul Gal – Manchester United
  • Dinamo Zagreb- Ajax
  • Real Madrid – Lyon
Samtliga matcher startar kl. 20.45 vilket innebär att du måste välja vilken match du ska se. För dig som saknar Viasat-abonnemang så är kvällens ”gratismatch” Manchester City-Villarreal som visas på TV10.

REAL MADRID-LYON

Här har Real Madrid blivit skyhöga favoriter och den som, mot alla odds, tror på Kim Källströms Lyon kan kamma hem hela 15 gånger insatsen om fransmännen kan skrälla på Santiago Bernabeu. Real Madrid har så här långt tagit maximala sex poäng och toppar gruppen för Lyon som ju kryssade mot Ajax i den första gruppspelsomgången.

Bäst odds just nu
1: 1,25 hos Unibet
x: 6,50 hos Bet365
2: 15,00 hos Bet365

Vilken kanal visar Real Madrid-Lyon?

Matchen startar kl. 20.45 och visas på Viasat Fotboll

NAPOLI-BAYERN MÜNCHEN

Bayern München klassas av vissa som Europas bästa fotbollslag för tillfället. Efter förlusten i premiäromgången av Bundesliga har de gått fram som ett ånglok inte släppt in ett enda mål och har efter nio spelade omgånga 25-1 i målskillnad. Även i Champions League har de hållit tätt bakåt och toppar grupp A två poäng före kvällens motståndare Napoli.

Bortalaget Bayern är relativt klara favoriter oddsmässigt, men tvåan kan trots allt liras till nästan ”dubbla degen”.

Bäst odds just nu
1: 4,33 hos Bet365
x: 3,60 hos Bet365
2: 1,90 hos Expekt

Vilken kanal visar Napoli-Bayern München?

Matchen startar kl. 20.45 och visas på Viasat Sport

MANCHESTER CITY-VILLARREAL

De engelska ligaledarna Manchester City är i skriande poängbehov och en seger mot Villarreal är ett måste om de inte ska tappa allt för mycket mark till Bayern München och Napoli som i dagsläget innehar de två slutspelsplatserna. Grupp A är, åtminstone på pappret, kanske den tuffaste gruppen med fyra etablerade storklubbar – och det ska bli ytterst spännande att se vilka två lag som kniper platserna till slutspelet.

Spelbolagen är väldigt säkra på att Machester City kommer att vinna kvällens match och ettan står i låga 1,33. Den som gillar höga odds kan dock snegla på krysset och tvåan som båda ger ordentlig avkastning om hemmalaget skulle vika ner sig.

Bäst odds just nu
1: 1,33 hos Unibet
x: 5,50 hos Bet365
2: 10,30 hos Nordicbet

Vilken kanal visar Manchester City-Villarreal?

Matchen startar kl. 20.45 och visas på TV10.