Everton-Liverpool: Odds på ”Slaget om Merseyside”

1 oktober, 2011

I eftermiddag är det dags för Everton och Liverpool att drabba samman för 214:e gången i ordningen. Bortalaget Liverpool är knappa favoriter hos spelbolagen och båda lagen är i behov av poäng för att inte tappa allt för mycket mark till topplagen i ligan. Det är derby, och stämningen lär vara på topp – vi ser fram emot en härlig match på Goodison Park.

Liverpool ligger på femte plats i tabellen efter sex spelade omgångar och av de 10 poängen är sju inspelade hemma på Anfield. Senaste bortamatchen blev ett riktigt bottennapp då de röda föll med hela 4-0 mot Tottenham. Steven Gerrard är tillbaka i truppen efter en längre frånvaro och inte minst psykologiskt är detta mycket viktigt för Liverpool.

Everton ligger 11 i Premier League, men kommer vid seger idag att passera lokalkonkurrenten Liverpool i tabellen. Senast föll Everton mot Manchester City med 2-0, men har sedan den olyckliga premiären mot QPR inte förlorat på hemmaplan.

Liverpool är favoriter och ett spel på Dalglish´s manskap betalar i skrivande stund omkring 2,60 gånger insatsen. Krysset står i 3,30 medan hemmaseger ger runt tre gånger insatsen hos bland annat Bet24.

EVERTON-LIVERPOOL

Bäst odds just nu:
1: 3,00 hos Bet24
x: 3,30 hos Unibet
2: 2,63 hos Bet365

Vilken kanal visar Everton-Liverpool?

Matchen startar kl. 13.40 och visas på Viasat Fotboll. Viasat äger rättigheterna till Premier League och vill du inte riskera att missa någon match bör du skaffa dig ett abonnemang. Information om priser och kanalpaket finns här.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.