Everton-Liverpool: Odds på ”Slaget om Merseyside”

I eftermiddag är det dags för Everton och Liverpool att drabba samman för 214:e gången i ordningen. Bortalaget Liverpool är knappa favoriter hos spelbolagen och båda lagen är i behov av poäng för att inte tappa allt för mycket mark till topplagen i ligan. Det är derby, och stämningen lär vara på topp – vi ser fram emot en härlig match på Goodison Park.

Liverpool ligger på femte plats i tabellen efter sex spelade omgångar och av de 10 poängen är sju inspelade hemma på Anfield. Senaste bortamatchen blev ett riktigt bottennapp då de röda föll med hela 4-0 mot Tottenham. Steven Gerrard är tillbaka i truppen efter en längre frånvaro och inte minst psykologiskt är detta mycket viktigt för Liverpool.

Everton ligger 11 i Premier League, men kommer vid seger idag att passera lokalkonkurrenten Liverpool i tabellen. Senast föll Everton mot Manchester City med 2-0, men har sedan den olyckliga premiären mot QPR inte förlorat på hemmaplan.

Liverpool är favoriter och ett spel på Dalglish´s manskap betalar i skrivande stund omkring 2,60 gånger insatsen. Krysset står i 3,30 medan hemmaseger ger runt tre gånger insatsen hos bland annat Bet24.

EVERTON-LIVERPOOL

Bäst odds just nu:
1: 3,00 hos Bet24
x: 3,30 hos Unibet
2: 2,63 hos Bet365

Vilken kanal visar Everton-Liverpool?

Matchen startar kl. 13.40 och visas på Viasat Fotboll. Viasat äger rättigheterna till Premier League och vill du inte riskera att missa någon match bör du skaffa dig ett abonnemang. Information om priser och kanalpaket finns här.