Inför Liverpool-Manchester United

Efter EM-kvaluppehållet är nu Premier Leaguefotbollen tillbaka igen och vi rivstartar med en riktigt höjdarmatch. Vi vänder blickarna mot Liverpool där Kenny Dalglish´s manskap ska försöka rå på Sir Alex Ferguson som kommer på besök med sitt Manchester United. Vi har i vanlig ordning varit på rundtur hos spelbolagen och tittat närmare på oddsen inför kvällens drabbning.

Manchester United har startat säsongen bra och toppar tabellen med 19 poäng. Den enda poängförlusten så här långt kom mycket oväntat mot Stoke för tre veckor sedan, men United är alltjämt obesegrade. Vi minns ju också målfyrverkeriet mot Arsenal, en minst sagt sjuk match, som till slut slutade 8-2 i Uniteds favör. United är (mycket tack vare den matchen) det lag i ligan som gjort flest mål så här långt med ett målsnitt på nästan 3,5 mål per match.

Liverpool ligger på femte plats i tabellen och har har blandat riktigt fina insatser med mer tveksamma framträdanden. Genomklappningen mot Tottenham är kanske det mest framträdande exemplet på det sistnämnda. Hemma på Anfield är det dock inget lag som så här långt har lyckats besegra Liverpool.

Det är bortalaget som är oddsmässiga favoriter och tvåan står i skrivande stund i ca 2,50 gånger insatsen. Krysset står för närvarande i lite knappt 3,5 gånger pengarna, medan ett spel på Liverpool ger dig tre gånger pengarna tillbaka vid hemmaseger.

LIVERPOOL-MANCHESTER UNITED

Bäst odds just nu
1: 3,00 hos Bet365
X: 3,30 hos Bet365
2: 2,50 hos Unibet

Vilken kanal visar Liverpool-Manchester United?

Matchen startar kl. 13.40 och visas på Viasat Fotboll. Om du har möjlighet att se HD-kanaler kan du se matchen i HD-kvalitet på Viasat HD.

Följ Premier League hos Viasat

Går du miste om väldens bästa fotbollsliga? Med ett Viasat-abonnemang riskerar du inte att missa några av höjdpunkterna från Premier League. Just nu får du tre månader gratis OCH 500 kr i webbrabatt.

Klicka här för att ta del av erbjudandet.

Övriga matcher som spelas idag är:

  • Manchester City-Aston Villa
  • Stoke-Fulham
  • Queens Park Rangers-Blackburn
  • Norwich-Swansea
  • Wigan-Bolton
  • Chelsea-Everton

Samtliga dessa matcher startar kl. 16.00.