Roma-Milan: Odds på kvällens Zlatanmatch

Zlatan och hans Milan började säsongen ganska risigt och var som sämst nere på 18 plats i italienska Serie A. På slutet har det dock vänt ordentligt och de har fått bra fart på både poängskörd och målskytte. Dagens motstånd står Roma för och spelbolagen förutspår en jämn drabbning, även om de flesta håller bortalaget Milan som knappa favoriter.

Efter knackiga inledningen har Milan rusat fram som ett tåg i tabellen och har på bara några omgångar klättrat 10 platser. Sedan förlusten mot Juventus i början av oktober har de tre raka segrar och alldeles särskilt minns vi så klart den makalösa vändningen mot Lecce då Milan med Prince Boateng som segerdirigent vände ett 0-3-underläge till vinst. I onsdags blev det av bara farten vinst mot Parma och åter igen fick vi se Zlatan Ibrahimovic i målprotokollet.

Milan ligger nu femma i tabellen bara två poäng efter serieledande Juventus. Bortafacitet så här långt är dock föga imponerande. Bara tre poäng på tre matcher imponerar inte – särskilt med tanke att

Hemmalaget Roma ligger på nionde plats i Serie A och har den senaste tiden åkt på några riktigt svidande förluster. Det allra värsta var så klart romderbyt där Miroslav Klose avgjorde för Lazio i matchminut 93. Men som om inte det vore nog hände samma sak tidigare i veckan då Genoa satte avgörande 2-1 i 89:e minuten.

Milan är knappa favoriter och kan som bäst spelas till 2,65, medan ett spel på Roma i skrivande betalar 2,85 gånger insatsen. Det inte helt osannolika krysset går att lira till strax över tre gånger pengarna.

ROMA-MILAN

Bäst odds just nu:
1: 2,85 hos Unibet
x: 3,20 hos Bet365
2: 2,65 hos Expekt

Vilken kanal visar Roma-Milan?

Matchen startar kl. 18.00 och visas på TV11.