Se Manchester City-Wolverhampton gratis!

29 oktober, 2011

Idag bjuder Viasat alla fotbollsälskare på lite smaskigt fotbollgodis. Serieledarna Manchester City möter nämligen Wolverhampton och matchen visas på TV3, vilket innebär att matchen kan ses av i stort sett hela Sveriges befolkning.

Viasats stora fotbollsutbud är normalt sett något som bara de som har ett Viasat-paket kan ta del av. Men i helgen görs alltså ett undantag och TV3 får möjlighet att visa Englands kanske just nu bästa lag, Manchester City.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Manchester City är givetvis skyhöga favoriter när de ställs mot Wolves som ligger på 16 plats med bara åtta poäng och åtta gjorda mål efter nio spelade omgångar. Motsvarande siffra för City är 25 poäng och 33 gjorda mål. Att oddsen ser ut som de gör är alltså föga förvånande…

MANCHESTER CITY-WOLVERHAMPTON

Bäst odds just nu
1: 1,17 hos Bet365
x: 7,25 hos Unibet
2: 20,00 hos Unibet

Matchen startar kl. 15.55 och visas alltså på TV3.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →