Danmark-Sverige: Odds på kvällens landskamp

Nu drar uppladdningen inför sommarens fotbolls-EM igång på allvar för fotbollslandslaget och ikväll är det dags för match mot ärkerivalen Danmark, som för övrigt också har kvalificerat sig för EM. Danskarna är ganska klara favoriter om man kikar hos spelbolagen och om du tror på svensk seger kan du hitta odds som ligger en bra bit över tre gånger pengarna.

Den svenska startelvan ser ut enligt följande:

Målvakt: Johan Wiland
Försvarare: Mikael Lustig, Olof Mellberg, Jonas Olsson, Behrang Safari
Mittfältare: Anders Svensson, Kim Källström, Sebastian Larsson, Johan Elmander, Emir Bajrami
Forward: Zlatan Ibrahimovic.

Hamrén har blandat och gett under sin tid som huvudtränare för det svenska landslaget och spelare har gått från att ena matchen spela från start till att bara några veckor senare inte ens finnas med i truppen. Det lär bli en hård kamp om platserna i den 23-mannatrupp som ska nomineras till sommarens mästerskap och det gäller för de spelare som inte kan betraktas som givna att ta varje tillfälle att bevisa att man ska med till EM.

Kvällens match blir, som alltid mot Danmark, en tuff historia. Trots att det handlar om en träningsmatch så lär inget av lagen vika ner sig och dramatiken i de senaste mötena lär inte ha minskat viljan att vinna. Matchen i sig gäller ingenting med är ett viktigt avstamp inför den viktiga uppgift som båda lagen står inför i Polen och Ukraina till sommaren.

DANMARK-SVERIGE

Bäst odds just nu
1: 2,25 hos Nordicbet
x: 3,30 hos Bet365 (1000 kronor i bonus till nya kunder via denna länk)
2: 3,30 hos Bet365

Vilken kanal sänder Sverige-Danmark

Matchen startar kl. 19.00 på Parken i Köpenhamn och visas i Sverige på Canal plus Sport 1.