England-Spanien: Odds på höstens hetaste träningsmatch

Ikväll drabbar två av fotbollsvärldens verkliga giganter samman på ett utsålt Wembley i London. England-Spanien är ett riktigt tungviktsmöte, men frågan är om Capellos England kan stå emot de regerande världs- och europamästarna som verkar komma till start med en riktigt bra elva.

Intresset för matchen kommer att vara på topp, vilket ett utsålt Wembley är ett tydligt bevis för – 90 000 sålda biljetter talar sitt tydliga språk. Och kanske är det inte så konstigt att fotbollstokiga engelsmän går man ur huse när världsmästarna och fotbollskonstnärerna från Spanien kommer på besök. Det spanska laget domineras som vanligt av spelare från Barcelona och Real Madrid som tillsammans har hela 13 spelare med i truppen.

I den engelska truppen saknas exempelvis Wayne Rooney och de fem anfallare som finns med i truppen är Agbonlahor, Bent, Sturridge, Welbeck och Zamora. Capello har aviserat att han kommer att använda de sex tillåtna bytena och testa en hel del spelare, så vi förväntar oss speltid även för de mindre etablerade spelarna. Likt Sverige har England (och Spanien också för den delen) ett mästerskap att förbereda sig för och vi ska inte glömma att den här matchen främst är en förberedelse för sommarens EM. Däremot lär inget av lagen vika ner sig frivilligt.

Hos spelbolagen råder det ingen tvekan om att det stjärnspäckade Spanien är klara favoriter. Bortasegern går just nu att lira still strax under två gånger pengarna medan en seger för England ger en bra bit över fyra gånger pengarna.

ENGLAND-SPANIEN

Bäst odds just nu
1: 4,50 hos Bet365
x: 3,50 hos Unibet
2: 1,90 hos Expekt

Vilken kanal visar England-Spanien?

Matchen, som startar kl. 18.10, visat på TV10 och i HD på Viasat Fotboll HD.