Helsingborg-Kalmar FF: Odds på cupfinalen

5 november, 2011

Svenska mästarna Helsingborg har idag chansen att ta ytterligare en titel, nämligen den i Svenska cupen. För moståndet står Kalmar FF som slutade på åttonde plats i den allsvenska tabellen. HIF är av naturliga anledningar ganska klara favoriter om man tittar på oddsen, men cupfinaler som avgörs i ett enda möte är alltid ovissa. Kryssläge?

Kalmar tog sig till final genom att i en riktig rysare besegra IFK Göteborg efter förlängning. Helsingborg hade en något enklare resa då de i sin semifinal besegrade Örebro med 3-1.

Lagen har mötts två gånger i årets allsvenska och Helsingborg har vunnit båda matcherna. 1-0 i maj hemma på Olympia och 2-1 i juli på Guldfågeln arena i Kalmar. Inga skador har rapporterats och båda lagen verkar komma till start med bästa tänkbara laguppställning.

HIF är klara favoriter hos spelbolagen och kan spelas till som bäst 1,85. Kalmar FF slår helt klart ur underläge, vilket inte behöver vara någon nackdel för smålänningarna. Ingen förväntar sig att de ska vinna och de kan spela helt utan press. Tror du att KFF kan skrälla? Ja då kan du hämta ut en knapp femhundring på 100 satsade kronor i händelse av kalmarseger.

HELSINGBORG-KALMAR FF

Bäst odds just nu
1: 1,85 hos Expekt
x: 3,50 hos Bet365
2: 4,60 hos Bet24

Vilken kanal visar cupfinalen?

Matchen startar kl. 15.30 på Olympia i Helsingborg och visas på TV4.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.