AIK-Djurgården: Odds på kvällens hockeyderby

22 december, 2011

Med lite drygt halva elitserien spelad så ligger de båda stockholmsklubbarna AIK och Djurgården lite illa till, båda med 41 poäng. AIK ligger i skrivande stund på åttånde plats och innehar just nu den sista slutspelsplatsen, medan Djurgården ligger tia.

Striden kring strecken är extremt jämn så här långt. Åttan AIK, nian Modo, tian Djurgården och elvan Växjö har alla lika många poäng. Intresset är som vanligt uppskruvat inför derbymatcherna och det är hemmalaget AIK som är favoriter hos spelbolagen.

SE AIK-DJURGÅRDEN DIREKT I DIN DATOR
Csports erbjuder högkvalitativ livestreaming från Elitserien. Missa inte årets sista derby – dessutom hittar du ett stort utbud av fotboll och andra sporter. Köp enstaka matcher, klippkort eller månadsabonnemang!

Djurgården svarade för en ordentlig djupdykning i senast omgången. Serieledande Skelleftå vann med hela 8-1 och förnedringen var total. Innan dess hade dock DIF tre raka matcher utan förlust och kvällens drabbning lär visa om det var en tillfällig dipp eller början på en längre negativ trend uppe i Skellefteå senast.

AIK ledde elitserien efter fem omgångar, men sedan dess har det gått mest utför, även om vi kan skönja en viss uppryckning den senaste tiden. Det blev seger senast mot Luleå, men AIK kan nog inte vänta sig en fullt lika enkel resa som i senaste derbyt då Gnaget slog Djurgården med hela 5-0.

Lagen har möts två gånger den här säsongen och har vunnit varsin. Det står som sagt mycket på spel och varje poäng i den extremt jämna bottenstriden är mycket viktig.

AIK-DJURGÅRDEN

Bäst odds just nu
1: 2,15 hos Bet365
x: 4,15 hos Bet24
2: 3,00 hos Unibet

Vilken kanal visar AIK-Djurgården?

Matchen startar kl. 18.55 och visas på Canal+ Sport 1. Du kan också följa den via livestreaming på Csports.se.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.