Basel-Manchester United: Marknadens bästa odds

7 december, 2011

Manchester United har ställt till det lite för sig i grupp C och kan om det vill sig illa missa slutspelet. En poäng mot Basel räcker för United, men vid förlust kan skrällen vara ett faktum. Givetvis är Man United storfavoriter hos spelbolagen, och väldigt mycket talar för att de engelska giganterna lyckas ta sig i kragen och tar sig till slutspel.

Lagens tidigare möte i gruppspelet i slutet av september slutade 3-3 efter att Manchester United kvitterat i matchens absoluta slutskede. United tog tidigt ledningen och ledde med 2-0 redan en kvart in i matchen. Basel svarade sen för en makalös vändning och det såg länge ut som om schweizarna skulle få med sig alla tre poängen. Men i matchminut 90 kvitterade United genom Ashley Young och tog en poäng som kan visa sig ha varit extremt viktig.

Frågan är om Basel kan upprepa bedriften från Old Trafford hemma i Schweiz ikväll. Jag tror att sannolikheten för det är ganska liten och det enda som egentligen talar emot tvåan är att det räcker med oavgjort för Manchester United.

BASEL-MANCHESTER UNITED

Bäst odds just nu:
1: 6,00 hos Unibet
x: 3,80 hos Bet24
2: 1,67 hos Bet365

Vårt speltips: All press ligger på Manchester United i den här matchen, men trots det tycker vi att tvåan är det bästa spelet. Det är ingen som helst tvekan om att United är det bästa laget, och vi tror att det ger utslag till slut. Engelsmännens tyngd avgör!

Läget i gruppen

Grupp C 
Benfica      5 2 3 0  7-4  9
Manchester United 5 2 3 0 10-6  9
----------------------------------------
FC Basel      5 2 2 1  9-9  8
Otelul Galati   5 0 0 5  3-10  0

Vilken kanal sänder Basel-Manchester United?

Matchen startar kl. 20.45 och visas på Viasat Fotboll.

Hela Champions League-kvällens spelschema och läget i alla grupper…

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.