Basel-Manchester United: Marknadens bästa odds

Manchester United har ställt till det lite för sig i grupp C och kan om det vill sig illa missa slutspelet. En poäng mot Basel räcker för United, men vid förlust kan skrällen vara ett faktum. Givetvis är Man United storfavoriter hos spelbolagen, och väldigt mycket talar för att de engelska giganterna lyckas ta sig i kragen och tar sig till slutspel.

Lagens tidigare möte i gruppspelet i slutet av september slutade 3-3 efter att Manchester United kvitterat i matchens absoluta slutskede. United tog tidigt ledningen och ledde med 2-0 redan en kvart in i matchen. Basel svarade sen för en makalös vändning och det såg länge ut som om schweizarna skulle få med sig alla tre poängen. Men i matchminut 90 kvitterade United genom Ashley Young och tog en poäng som kan visa sig ha varit extremt viktig.

Frågan är om Basel kan upprepa bedriften från Old Trafford hemma i Schweiz ikväll. Jag tror att sannolikheten för det är ganska liten och det enda som egentligen talar emot tvåan är att det räcker med oavgjort för Manchester United.

BASEL-MANCHESTER UNITED

Bäst odds just nu:
1: 6,00 hos Unibet
x: 3,80 hos Bet24
2: 1,67 hos Bet365

Vårt speltips: All press ligger på Manchester United i den här matchen, men trots det tycker vi att tvåan är det bästa spelet. Det är ingen som helst tvekan om att United är det bästa laget, och vi tror att det ger utslag till slut. Engelsmännens tyngd avgör!

Läget i gruppen

Grupp C 
Benfica      5 2 3 0  7-4  9
Manchester United 5 2 3 0 10-6  9
----------------------------------------
FC Basel      5 2 2 1  9-9  8
Otelul Galati   5 0 0 5  3-10  0

Vilken kanal sänder Basel-Manchester United?

Matchen startar kl. 20.45 och visas på Viasat Fotboll.

Hela Champions League-kvällens spelschema och läget i alla grupper…