Manchester City-Bayern München: Odds på Citys ödesmatch

Bayern München är sedan tidigare klara för slutspel och kommer att vinna gruppen. Läget för Manchester City är inte fullt lika bra. Minst sagt. City kan inte ta sig till slutspel av egen kraft utan måste förlita sig på att avsågade Villarreal kan hota Napoli. Vi har som vanligt varit på rundtur hos spelbolagen och rotat fram de bästa oddsen.

Manchester City leder Premier League och är fortfarande obesegrade där. I Champions League har man dock inte nått samma höga nivå och de enda två segrarna har kommit mot tabelljumbon Villarreal. Risken är därför överhängande att storsatsande City missar slutspelet helt och hållet, och även om de hamnade i en tuff grupp – så måste det ses som en riktigt knall. Hoppet är dock inte helt ute, även om det mesta talar för att det blir Bayern München och Napoli som får spela vidare i Champions league.

Man City är klara favoriter hos spelbolagen och mycket talar för att Bayern inte kommer till start med sin förstauppställning. Om du tror att Bayern ändå kan hota Mancinis stjärnspäckade manskap så kan du hitta riktigt fina odds – en bra bit över fem gånger pengarna. Det inte ofta man får chansen att lira ett av Europas bästa fotbollslag på de nivåerna…

MANCHESTER CITY-BAYERN MÜNCHEN

Bäst odds just nu
1: 1,70 hos Bet365
x: 4,00 hos Bwin
2: 5,30 hos Expekt

Läget i gruppen

Grupp A
Bayern München   5 4 1 0 11-4  13
Napoli       5 2 2 1  8-6  8
---------------------------------------- 
Manchester City  5 2 1 2  7-6  7
Villarreal     5 0 0 5  2-12  0

Vilken kanal sänder Manchester City-Bayern München?

Matchen startar kl. 20.45 och visas på Viasat Sport.

Se även: