Manchester City-Bayern München: Odds på Citys ödesmatch

7 december, 2011

Bayern München är sedan tidigare klara för slutspel och kommer att vinna gruppen. Läget för Manchester City är inte fullt lika bra. Minst sagt. City kan inte ta sig till slutspel av egen kraft utan måste förlita sig på att avsågade Villarreal kan hota Napoli. Vi har som vanligt varit på rundtur hos spelbolagen och rotat fram de bästa oddsen.

Manchester City leder Premier League och är fortfarande obesegrade där. I Champions League har man dock inte nått samma höga nivå och de enda två segrarna har kommit mot tabelljumbon Villarreal. Risken är därför överhängande att storsatsande City missar slutspelet helt och hållet, och även om de hamnade i en tuff grupp – så måste det ses som en riktigt knall. Hoppet är dock inte helt ute, även om det mesta talar för att det blir Bayern München och Napoli som får spela vidare i Champions league.

Man City är klara favoriter hos spelbolagen och mycket talar för att Bayern inte kommer till start med sin förstauppställning. Om du tror att Bayern ändå kan hota Mancinis stjärnspäckade manskap så kan du hitta riktigt fina odds – en bra bit över fem gånger pengarna. Det inte ofta man får chansen att lira ett av Europas bästa fotbollslag på de nivåerna…

MANCHESTER CITY-BAYERN MÜNCHEN

Bäst odds just nu
1: 1,70 hos Bet365
x: 4,00 hos Bwin
2: 5,30 hos Expekt

Läget i gruppen

Grupp A
Bayern München   5 4 1 0 11-4  13
Napoli       5 2 2 1  8-6  8
---------------------------------------- 
Manchester City  5 2 1 2  7-6  7
Villarreal     5 0 0 5  2-12  0

Vilken kanal sänder Manchester City-Bayern München?

Matchen startar kl. 20.45 och visas på Viasat Sport.

Se även:

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.