Handbolls-VM: Kan Sverige skrälla mot Frankrike?

I kväll är det dags för åttondelsfinal för det svenska damlandslaget i handboll. För motståndet står ett stjärnspäckat Frankrike och det är inte många som tror att Sverige har speciellt mycket att hämta. Vi har kikat runt bland spelbolagen och rotat fram de absolut bästa oddsen på kvällens match – och konstaterat att den som tror på svensk seger kan få fin utdelning…

Handbolls-VM har så här långt varit en besvikelse för de svenska damerna. Efter två segrar mot blåbärsnationer blev det förlust mot i tur och ordning Kroatien och Danmark. Tredjeplatsen i gruppen ledde till en mycket svår lottning i slutspelet där vi nu alltså får möta ett favorittippat Frankrike.

Frankrike är skyhöga favoriter hos spelbolagen och flesta betalar inte mer än ca 1,25 gånger insatsen på fransk seger. Nordicbet sticker dock ut en aning och erbjuder ändå så pass mycket som 1,40 på tvåan. Vill du lira på svensk seger så erbjuder flera bolag odds uppemot fem gånger pengarna. Krysset ger i vanligt ordning extremt högt odds i handboll eftersom oavgjorda matcher är väldigt ovanligt.

SVERIGE-FRANKRIKE

Bäst odds just nu:
1: 5,00 hos Bwin
x: 12.00 hos Bet365
2:  1,40 hos Nordicbet

Vilken kanal visar Sverige-Frankrike?

Hela handbolls-VM visas i TV4 och kvällens match startar kl. 17.30.