Handbolls-VM: Kan Sverige skrälla mot Frankrike?

12 december, 2011

I kväll är det dags för åttondelsfinal för det svenska damlandslaget i handboll. För motståndet står ett stjärnspäckat Frankrike och det är inte många som tror att Sverige har speciellt mycket att hämta. Vi har kikat runt bland spelbolagen och rotat fram de absolut bästa oddsen på kvällens match – och konstaterat att den som tror på svensk seger kan få fin utdelning…

Handbolls-VM har så här långt varit en besvikelse för de svenska damerna. Efter två segrar mot blåbärsnationer blev det förlust mot i tur och ordning Kroatien och Danmark. Tredjeplatsen i gruppen ledde till en mycket svår lottning i slutspelet där vi nu alltså får möta ett favorittippat Frankrike.

Frankrike är skyhöga favoriter hos spelbolagen och flesta betalar inte mer än ca 1,25 gånger insatsen på fransk seger. Nordicbet sticker dock ut en aning och erbjuder ändå så pass mycket som 1,40 på tvåan. Vill du lira på svensk seger så erbjuder flera bolag odds uppemot fem gånger pengarna. Krysset ger i vanligt ordning extremt högt odds i handboll eftersom oavgjorda matcher är väldigt ovanligt.

SVERIGE-FRANKRIKE

Bäst odds just nu:
1: 5,00 hos Bwin
x: 12.00 hos Bet365
2:  1,40 hos Nordicbet

Vilken kanal visar Sverige-Frankrike?

Hela handbolls-VM visas i TV4 och kvällens match startar kl. 17.30.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.