Veckans NHL!

17 december, 2011

Det är helg och alla spelkanalens läsare vet vid det här laget vad det innebär. Vår NHL-expert Thomas Mäkitalo är tillbaka med ännu ett speltips från världens bästa hockeyliga. Håll tillgodo!

Winnipeg Jets – Anaheim Ducks

Speltips: 1 inkl OT/SO
Odds: 1,68 @ Pinnacle

Winnipeg spelade fruktansvärt dåligt i början av säsongen men nu har man börjat vinna och faktiskt klättrat lite i tabellen. Man har vunnit sex av de tio senaste, bara två andra lag i öst har vunnit fler än sex de senaste tio. Faktum är att laget ligger tre poäng från den sista slutspelsplatsen och mot svaga Anaheim på hemmaplan ska det bli två poäng.

Anaheim föll nu senast borta mot Chicago med 4-1 och har bara vunnit tre av de senaste tio matcherna och på bortaplan har men hela tio raka förluster. Senast man fick med sig två poäng från bortaplan var den 27:e oktober då man slog Minnesota med 3-2.

Winnpieg föll nu sist mot formstarka Washington med 1-0 och som vanligt ser jag det snarare som en positiv sak då  det ofta får formstarka lag att vakna till och skärpa sig inför nästa omgång. Innan den förlusten hade man vunnit fem av sex matcher och var glödheta. På hemmaplan brukar man dessutom vara ganska täta, man har endast släppt in sju mål på de sex senaste hemmamatcherna.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.