Milan-Inter: Odds på kvällens milanoderby!

15 januari, 2012

I kväll är det dags för hett Milanoderby! Zlatans Milan möter Inter och förutom de tre poängen som står på spel, är detta även ett prestigemöte av högsta rang. Vilka är bäst i stan? Spelbolagen håller Milan som favorit, men Inter kommer till spel med fem raka segrar. Hur spelar du?

Milan leder Serie A efter 17 spelade omgångar med tre måls bättre målskillnad än Juventus. Milan har gjort överlägset flest mål i ligan och har ett snitt på strax över två två mål framåt per match.

Zlatan är inne i ett riktigt målstim just nu och gör mål i stort sett i varje match. Han toppar skytteligan i Italien med 12 gjorda mål, tillsammans med Di Natale och Atalantas Denis.  Nuvarande målsviten är uppe i sex raka matcher.

Inter startade säsongen riktigt, riktigt dåligt och låg länge kring 15:e plats i tabellen. Den senaste tiden har de dock fått ordning på spelet ordentligt och har inför kvällens match fem raka segrar. Även om de totalt sett inte har gjort lika mycket mål som Milan så målskyttet lossnat ordentligt i de senaste matcherna. Tittar man på de tre senaste matcherna så har Inter 10-1 i målskillnad.

Det man bör tänka på inför ett derby är att formkurvor och statistik är av mindre betydelse än i vilken annan match som helst. Den här typen av matcher, med mycket känslor, prestige och ett publiktryck långt utöver det vanliga avgörs ofta i huvudet på spelarna. Starkast psyke och mest kyla – där har ni ingredienserna i segerreceptet i ett derby.

Milan har blivit ganska stora oddsmässiga favoriter i den här matchen, nästan lite väl stora kan jag tycka. Det mest spelvärda alternativet är definitivt tvåan. Inter är i mycket god form och över fyra gånger pengarna känns nästan som ett odds som bör testas. Den något mer defensiva spelaren kan givetvis kika på vad x2 ger, vilket också kan vara ett intressant alternativ.

MILAN-INTER

1: 2,17 hos Nordicbet
x: 3,40 hos Bet24
2: 4,15 hos Bet24 

Vilken kanal visar Milan-Inter?

Matchen startar kl. 20.45 och visas på TV4 Sport.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.