Speltips: Fredags-NHL med Mäktalo

13 januari, 2012

Fredagen bjuder i vanlig ordning på ett initierat speltips från vår NHL-expert Thomas Mäkitalo. Thomas driver spelbloggare.se och bloggar om NHL på Nyheter24. Idag har han tittat närmare på Buffalo-Toronto och har hittat ett riktigt intressant spel.

Buffalo Sabres – Toronto Maple Leafs

Speltips: 2 (inkl OT/SO)
Odds: 2,04 @ Pinnacle

Toronto är riktigt formstarkt för tillfället. De har vunnit fyra matcher i rad med den imponerade målskillnaden 17–6. Noterbart är även att svenske målvakten Jonas Gustavsson vaktat målet under dessa fyra matcher och i två av dem höll han nollan.

Buffalo har tre raka förlustmatcher och har bara två segrar på de åtta senaste. De har också en ganska lång lista över skadade spelare samtidigt som deras boxplay fungerar dåligt just nu med fem insläppta mål på de fyra senaste matcherna.

Lagen möttes även igår, då vann Toronto med 2-0 och ser man längre tillbaka har Toronto vunnit fem av de sex senaste matcherna men nere i Buffalo brukar det gå lite tyngre. Där har man bara vunnit en av de fyra senaste.

Just det faktum att Buffalo har hemmaplan och säkert vill ge igen för sist talar emot spelet men då vi får över två gånger pengarna inklusive förlängning och straffar är det ett givet spel.

Matchen visas på Viasat Sport med start kl. 01.35.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.