Speltips: Fredags-NHL med Mäktalo

Fredagen bjuder i vanlig ordning på ett initierat speltips från vår NHL-expert Thomas Mäkitalo. Thomas driver spelbloggare.se och bloggar om NHL på Nyheter24. Idag har han tittat närmare på Buffalo-Toronto och har hittat ett riktigt intressant spel.

Buffalo Sabres – Toronto Maple Leafs

Speltips: 2 (inkl OT/SO)
Odds: 2,04 @ Pinnacle

Toronto är riktigt formstarkt för tillfället. De har vunnit fyra matcher i rad med den imponerade målskillnaden 17–6. Noterbart är även att svenske målvakten Jonas Gustavsson vaktat målet under dessa fyra matcher och i två av dem höll han nollan.

Buffalo har tre raka förlustmatcher och har bara två segrar på de åtta senaste. De har också en ganska lång lista över skadade spelare samtidigt som deras boxplay fungerar dåligt just nu med fem insläppta mål på de fyra senaste matcherna.

Lagen möttes även igår, då vann Toronto med 2-0 och ser man längre tillbaka har Toronto vunnit fem av de sex senaste matcherna men nere i Buffalo brukar det gå lite tyngre. Där har man bara vunnit en av de fyra senaste.

Just det faktum att Buffalo har hemmaplan och säkert vill ge igen för sist talar emot spelet men då vi får över två gånger pengarna inklusive förlängning och straffar är det ett givet spel.

Matchen visas på Viasat Sport med start kl. 01.35.