Odds på Manchester City-Liverpool

11 januari, 2012

I kväll är det dags för ett riktigt toppmöte i Carling Cup, den engelska ligacupen. Det handlar om semifinal och det är Manchester City och Liverpool som drabbar samman. Lagen möttes så sen som för en vecka sedan och då vann City med 3-0. Kan Liverpool ta revansch? Som vanligt har vi scannat av spelbolagens odds inför matchen och hjälper er att hitta de mest spelvärda alternativen.

Manchester City leder ju som bekant Premier League, men ikväll är det faktiskt inte det viktigaste att fokusera på. Frågan är istället hur mycket respektive lag prioriterar ligacupen, som ju är den minst prestigefyllda titeln i England.

Troligen kommer båda lagen att lufta en del bänkvärmare, men jag tror ändå att vi ka få se en riktigt sevärd match. Inget av lagen vill vika ner sig och speciellt Liverpool vill nog inte kassera in ännu en storförlust mot City.

Hemmalaget är relativt stora favoriter hos spelbolagen även om ettan ändå går att hitta till över dubbla pengen. Eftersom detta är det första mötet av två finns det alltid en förhöjd kryssrisk. Exempelvis om det står 1-1 i andra halvlek lär knappast något av lagen göra några överdrivna offensiva satsningar och på så sätt riskera något bakåt.

MANCHESTER CITY-LIVERPOOL

Bäst odds just nu
1: 2,01 hos Betfair
x: 3,40 hos Bet365
2: 4,10 hos Unibet

Se Manchester City-Liverpool via gratis livestreaming

Matchen sänds i sin helhet hos Bet365. Öppna ett konto, gör en insättning på valfritt belopp så får du till gång till streamingen. Dessutom dubblar bolaget din första insättning! Klicka här för att utnyttja erbjudandet.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.