Odds på Manchester City-Liverpool

I kväll är det dags för ett riktigt toppmöte i Carling Cup, den engelska ligacupen. Det handlar om semifinal och det är Manchester City och Liverpool som drabbar samman. Lagen möttes så sen som för en vecka sedan och då vann City med 3-0. Kan Liverpool ta revansch? Som vanligt har vi scannat av spelbolagens odds inför matchen och hjälper er att hitta de mest spelvärda alternativen.

Manchester City leder ju som bekant Premier League, men ikväll är det faktiskt inte det viktigaste att fokusera på. Frågan är istället hur mycket respektive lag prioriterar ligacupen, som ju är den minst prestigefyllda titeln i England.

Troligen kommer båda lagen att lufta en del bänkvärmare, men jag tror ändå att vi ka få se en riktigt sevärd match. Inget av lagen vill vika ner sig och speciellt Liverpool vill nog inte kassera in ännu en storförlust mot City.

Hemmalaget är relativt stora favoriter hos spelbolagen även om ettan ändå går att hitta till över dubbla pengen. Eftersom detta är det första mötet av två finns det alltid en förhöjd kryssrisk. Exempelvis om det står 1-1 i andra halvlek lär knappast något av lagen göra några överdrivna offensiva satsningar och på så sätt riskera något bakåt.

MANCHESTER CITY-LIVERPOOL

Bäst odds just nu
1: 2,01 hos Betfair
x: 3,40 hos Bet365
2: 4,10 hos Unibet

Se Manchester City-Liverpool via gratis livestreaming

Matchen sänds i sin helhet hos Bet365. Öppna ett konto, gör en insättning på valfritt belopp så får du till gång till streamingen. Dessutom dubblar bolaget din första insättning! Klicka här för att utnyttja erbjudandet.