Manchester United-Ajax: Här är de bästa oddsen!

23 februari, 2012

Manchester United har skaffat sig ett drömläge inför kvällens returmöte mot Ajax i Europa League. United tog vann ju med 2-0 på bortaplan i Amsterdam i förra veckan, och nu talar allt för att det blir brittiskt avancemang till åttondelsfinalen.

Manchester United är storfavoriter till att ta ytterligare en seger mot Ajax och det mesta talar väl för att det blir så. United har fördel av hemmaplan och de har två mål i ryggen, vilket bör göra att de kan spela avspänt och utan egentlig press. Det enda orosmomentet ur ett spelperspektiv är att United faktiskt inte behöver vinna. Står det oavgjort i slutet av matchen lär vi inte få se någon våldsam forcering av hemmalaget för att få till ett mål. De kan ju till och med förlora med 1-0 och ändå gå vidare till åttondelsfinal i Europa League.

Oddset på Manchester United är lågt, och det är svårt att se ettan som ett riktigt attraktivt spel. Som det ser ut i skrivande stund ger den under 1,40 gånger pengarna. Känner du dig säker på din sak så kan du naturligtvis lira på United, men det skulle också kunna vara ett intressant alternativ att lägga in en liten slant på ett kryss.

Ajax lär satsa offensivt för att få till en tidig reducering av Uniteds 2-0-ledning, och så länge de håller tätt bakåt så lever hoppet. För man kan nog säga att det är definitivt kört för holländarna och United gör mål. Som alltid så krävs det att motivationen är på topp när man spelar fotboll på den här nivån och därför finns risken att siffrorna rinner i väg om United gör första målet. Det allra mest intressanta för matchen skulle vara om Ajax ledde med 1-0 i halvlek. Då kan vi få se en extremt underhållande och spännande avslutning på den här sextondelsfinalen.

Förutsättningarna
Ajax måste göra minst två mål på Old Trafford för att ha möjligheten att gå vidare. Vinner Ajax med 2-o, väntar förlängning. Om United gör mål måste Ajax göra minst tre, eftersom Manchester United redan har gjort två bortamål.

MANCHESTER UNITED-AJAX

Bäst odds just nu
1: 1,38 hos Unibet
x: 5,00 hos Nordicbet
2: 9,30 hos Expekt

Vilken kanal visar Manchester United-Ajax?

Matchens startar kl. 21.00 och visas på TV4 Sport. Har du inte den kanalen kan du teckna dig för Csports och se matchen direkt i din dator. Just nu kostar det bara 1 krona för en månad och du förbinder dig inte till något fortsatt abonnemang.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.