Marseille-Inter: Marknadens bästa odds!

Champions League-veckan rullar vidare och idag är det dags för ytterligare två åttondelsfinaler och vi ska börja med att slänga ett öga på matchen Marseille-Inter. Det är Marseille som är ganska klara favoriter mot ett ruggigt formsvagt Inter, men vi vet sedan tidigare att ligan och Champions League är två helt skilda saker. Kan Inter resa sig?

Inter är som sagt inne i en riktigt djup svacka och har dalat ner till en sjundeplats i Serie A. De har fem raka matcher utan vinst och senast mot Bologna rasade de samman fullständigt och föll till slut med 3-0, trots hemmaplan.

Inter tog sig annars till slutspel genom att vinna grupp A. Gruppsegern säkrades relativt tidigt och i sista omgången föll Inter i en för dem betydelselös match mot CSKA. Matchen var dock desto mer betydelsefull för ryssarna, som tack vare vinsten tog sig vidare till slutspel.

Marseille ligger fyra i den franska högstadivisionen, med de har faktiskt bara tre poäng mer än nian Bordeaux. Paris SG och Motpellier har ryckt åt sig ett litet försprång i toppen, men i övrigt är hela den övre halvan av tabellen otroligt jämn.

Marseille är obesegrade i ligan sedan den 19 november, vilket har inneburit en ordentlig klättring i tabellen. Marseille låg faktiskt sist i ligan efter sex omgångar, men positionen har sedan dess stadigt förbättrats och nu är de som sagt uppe på en fjärdeplats. Framför allt har de gått starkt på hemmaplan och har bara inkasserat en enda förlust där på hela säsongen.

Fransmännen tog sig till slutspel från grupp F, där de som tvåa avancerade tillsammans med gruppvinnande Arsenal. Det var otroligt nära att det blev Olof Mellbergs Olympiakos som tog den där andraplatsen istället. Med endast tre minuter kvar av ordinarie matchtid i den sista omgången gjorde Marseille 3-2-målet som betydde seger mot Dortmund. Då hjälpte det inte att Olympiakos samtidigt vann över Arsenal.

Oddskommentar
Spelbolagen håller fransmännen som favoriter i kvällens match och den franska segern går att spela till lite drygt 2,20 gånger pengarna. Om Inter lyckas resa sig ur sin djupa formsvacka kan den som lyckas pricka in tvåan plocka ut 3,75 gånger det satsade beloppet.

MARSEILLE-INTER

Bäst odds just nu
1: 2,21 hos Betsson
x: 3,30 hos Unibet (1100 kr i bonus till nya kunder)
2: 3,75 hos Bet365 

Vilken kanal sänder Marseille-Inter?

Matchen startar kl. 20.40 och visas på Viasat Fotboll,