Speltips från NHL: Buffalo slår Dallas!

Det är fredag och vid det här laget vet ni vad det betyder. Det är dags för speltips från NHL igen signerat vår hockeyexpert Thomas Mäkitalo. Nattens spel hämtar han från matchen Buffalo-Dallas och han är ganska säker på att hemmalaget kommer att dra det längsta strået.

Buffalo Sabres – Dallas Stars

Speltips: Buffalo inkl OT/SO
Odds: 1,72 hos Pinnacle

Buffalo är för tillfället riktigt heta. De har segrat i fyra av de fem senast spelade matcherna och senast blev det en storvinst mot Boston. Matchen slutade hela 6-0 och insatsen var lysande från Buffalos sida.

Dallas har det lite tyngre, men vann trots det senaste matchen. För motståndet stod dock bottenlaget Columbus. Innan den segern hade Dallas tre förluster av de fyra senaste bortamatcherna.

Sett till Buffalos insats i senaste matchen så borde de vinna den här matchen, speciellt med tanke på fördelen som hemmaplan trots allt ger.

Det mesta pekar på att Richard Bachman startar mellan stolparna för Dallas i natt. Det är ingen jätteförsvagning men han är ändå klart sämre än Kari Lehtonen.

Vilken kanal visar Buffalo-Dallas?

Matchen visas på Viasat Hockey och startar kl. 01.30 svensk tid.

Thomas Mäkitalo är NHL-bloggare på Nyheter24 och driver dessutom sajten spelbloggare.se. Han följer NHL-hockeyn ingående och levererar högkvalitativa speltips här på spelkanalen varje helg.

Thomas mångåriga erfarenhet att spel på NHL gör att träffprocenten på hans speltips är hög. Det är därför ofta en bra idé att ta rygg på hans tips!

Här hittar du alla våra artiklar om NHL >>