Semifinaldags i Afrikanska mästerskapen

8 februari, 2012

Lite i skymundan pågår just nu Afrikanska mästerskapen i fotboll och vi är framme vid semifinal. I den ena möts Zambia och Ghana och den andra spelas mellan Mali och Elfenbenskusten. Vi har kikat närmare på oddsen!

Enligt spelbolagen står det ganska klart att det är Ghana och Elfenbenskusten som kommer att mötas i finalen på söndag. De båda är klara favoriter i sina respektive semifinaler och framför allt Elfenbenskusten får extremt stort förtroende hos Europas bookmakers.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Tar du rygg på bolagens oddssättare, eller kan du hitta en skräll? Här är oddsen som gäller inför eftermiddagens och kvällens matcher.

ZAMBIA-GHANA

Bäst odds just nu
1: 4,50 hos Ladbrokes
x: 3,25 hos Bwin
2: 2,05 hos Nordicbet

MALI-ELFENBENSKUSTEN

Bäst odds just nu
1: 9,25 hos Nordicbet
x: 4,20 hos Bet365
2: 1,48 hos Expekt

Viken kanal sänder från Afrikanska mästerskapen?

Dagens semifinaler visas på Eurosport. Zambia-Ghana startar kl. 17.00 och Mali-Elfenbenskusten drar igång kl. 20.00.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →