Fredagsodds från Serie A

9 mars, 2012

Fredagen bjuder inte på något vidare spelutbud. Det enda intressanta vi har lyckats skaka fram är två matcher från italienska Serie A, vilket kanske ändå inte är fy skam. Vi har kikat på oddsen i matcherna Chievo-Inter och Napoli-Cagliari och delar här med oss av marknadens bästa odds på dessa kamper.

Vi har vant oss vid att Inter är ett topplag i Italien, men just nu är de ganska långt ifrån det. De har nu sju raka matcher utan vinst i Serie A och rasat ner till en åttondeplats i tabellen. Det är också Chievo som är favorit hos spelbolagen inför matchen och med tanke på Inters bedrövliga form är det kanske inte så konstigt.

Allra sämst har det faktiskt gått för Inter på hemmaplan; i hemmatabellen är de inte bättre än trettonde lag!

Chievo ligger på tionde plats i tabellen just nu och har pendlat mellan plats 10 och 13 i princip hela säsongen. Senast tog de en meriterande pinne borta mot Juventus och hjälpte med det Milan i den täta toppstriden.

Chievo gör väldigt lite mål framåt. På 26 matcher har de bara mäktat med att forcera in 22 mål, och har alltså ett snitt på en bra bit under ett mål per match. Bara bottenlagen Lecce och Cesena är sämre. Å andra sidan släpper de också in relativt lite mål; 31 mål bakåt på 26 matcher är ingen katastrof.

Oddskommentar
Det är som sagt Chievo som är oddsmässiga favoriter i den här matchen, om än knappa sådana. Ettan står i omkring 2,65 gånger pengarna, medan ett spel på Inter ger ca 2,70.

CHIEVO-INTER

Bäst odds just nu:
1: 2,63 hos Bet365 (1000 kronor i bonus till nya kunder)
x: 3,20 hos Ladbrokes
2: 2,70 hos Bet365

Vilken kanal visar Chievo-Inter?

Matchen startar kl. 20.45 och visas på TV4 Sport.

Napoli har till skillnad från Inter en ganska god form för tillfället. De har sex raka matcher utan förlust och fyra raka segrar. Senast blev det vinst med 2-1 borta mot Parma.

Hemma i Neapel snittar Napoli nästan två mål per match framåt, medan de i genomsnitt bara släpper in ett. Deras 23 inspelade poäng placerar dem förvisso bara på en tiondeplats i hemmatabellen, men de har faktiskt bara förlorat två hemmamatcher på hela säsongen.

Cagliari inledde säsongen starkt, men har den senaste tiden varit bofasta på den nedre halvan av tabellen. De har två raka förluster, dessutom kom de mot bottenlagen Siena och Lecce, vilket inte är bra formindikation. I förra omgången föll de dessutom stort. Förlusten mot Siena skrevs till hela 3-0 och sanningen att säga så finns det inte mycket som talar för att de ska kunna rubba ett formstarkt Napoli.

Oddskommentar
Av naturliga orsaker så är Napoli väldigt klara favoriter hos spelbolagen. Ettan står som bäst i ungefär 1,60 gånger insatsen vilket är ungefär den nivå man hade förväntat sig. Det något mer osannolika utfallet, tvåan, står i sju gånger pengarna – men vi blir väldigt förvånade om den som lirar på bortasegern får anledning att fira.

NAPOLI-CAGLIARI

1: 1,57 hos Bet365
x: 3,75 hos Ladbrokes
2: 7,00 hos Ladbrokes

Vilken kanal visar Napoli-Cagliari?

Även den här matchen startar kl. 20.45 och den intresserade får ratta in Canal+ Sport 1. Givetvis kan man se båda matcherna även på Csports.se, som just nu har ett erbjudande som gör att du kan få tillgång till hela deras sportutbud i en månad för bara 1 krona. Klicka här för att läsa mer om erbjudandet.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.