Malmö-Rögle: Odds på kampen om kvalserieplatsen

11 mars, 2012

Senare den här veckan drar kvalserien igång och just nu pågår ett förkval som ska avgöra vilket lag som ska knipa den sista platsen och göra upp med Timrå, Djurgården, Leksand, Örebro och Bofors om två platser i nästa säsongs elitserie. I kväll möts lokalkonkurrenterna Malmö Redhawks och Timrå och det är så klart viktiga poäng som står på spel.

Rögle toppar just nu tabellen i förkvalet, med hela serien är jämn. Det återstår två omgångar och fortfarande har alla lagen chansen att ta kvalserieplatsen. Om Rögle slår Malmö på bortaplan i kväll ser det riktigt bra ut och då talar mycket för att det blir ängelholmslaget som gör de övriga fem lagen sällskap i kvalserien.

Malmö ligger sist, men om det blir seger i kväll kan de skaffa sig ett riktigt bra slagläge inför den sista omgången som spelas i morgon måndag. Blir det förlust däremot så är hoppet ute för Malmös miljonbygge och de får vänta ytterligare minst en säsong på att göra comeback i den högsta serien.

Lagen möttes i Ängelholm för mindre än en vecka sedan och då vann Malmö med 3-1.

Läget i tabellen

Rögle   4 1 1 2 0 12-9  10
------------------------------------
Oskarshamn 4 2 1 0 1  8-9   9
Västerås  4 1 2 0 1 11-14  8
Malmö   4 2 2 0 0 10-9   7

Oddskommentar

Det är hemmalaget Mif som är favoriter till segern i kväll och det går som högst att spela ettan till lite drygt två gånger den satsade summan. Om du tror att Rögle släcker Malmös hopp redan i kväll så kan du lira tvåan till omkring 2,85, medan krysset står i ca 4,30 gånger pengarna.

MALMÖ-RÖGLE

Bäst odds just nu
1: 2,05 hos Bet365
x: 4,35 hos Bet24
2: 2,85 hos Unibet (1200 kr i bonus till nya spelare)

Vilken kanal sänder Malmö-Rögle?

Matchen startar kl. 17.00 och visas på Viasat Hockey.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.