Speltips på nattens NHL: Dallas Stars-Chicago Blackhawks

16 mars, 2012

Precis som varje vecka här på spelkanalen så kommer det ett fredagstips från NHL och i vanlig ordning är det signerat Thomas Mäkitalo. Den här veckan har han spanat in Dallas hemmamatch mot Chicago och här levererar han sina tankar kring matchen.

Dallas-Chicago

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Speltips: Dallas inkl OT/SO
Odds: 1.78 hos Pinnacle

Dallas föll tungt mot Winnipeg med 5-2 nu senast men annars är de heta och innan förlusten hade de bara förlorat en av de senaste elva matcherna.

Förlusten kom dessutom på bortaplan och nu vänder man hem och man möter Chicago som har haft stora problem på bortaplan den här säsongen med bara 14 segrar på 35 matcher.

Gästande Chicago har förlorat två av de fyra senaste matcherna och på bortaplan har man förlorat tre av de fem senaste.

Ser man till inbördes möten är det även där fördel Dallas som har vunnit fem av de sex senaste matcherna.

Dallas har visserligen inte imponerat på hemmaplan den här säsongen (20 segrar på 35 matcher) men mot Chicago tror jag de lyckas knipa två viktiga poäng. De toppar visserligen sin division och ligger genom det trea i väst men det skiljer bara tre poäng till San Jose Sharks i deras division som ligger utanför slutspelet.

Om skribenten

Det här speltipset är levererat av Thomas Mäkitalo, NHL-bloggare på Nyheter24 och hjärnan bakom sajten spelbloggare.se. Han följer NHL-hockeyn ingående och levererar varje helg högkvalitativa tips här på spelkanalen.com.

Thomas mångåriga erfarenhet av NHL gör att träffprocenten på hans speltips är hög. Det är därför ofta en bra idé att ta rygg på hans tips!

Här hittar du alla våra artiklar om NHL >>

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.