Speltips från NHL: Chicago-New York Rangers

9 mars, 2012

I natt spelas flera matcher i NHL och här bjuder vi på ett speltips som gäller matchen mellan Chicago och Henrik Lundqvists New York Rangers. Rangers har två raka förluster, men kanske vänder det i natt?

Chicago Blackhawks – New York Rangers

Speltips: NY Rangers inklusive övertid/straffar
Odds: 2.04 @ Pinnacle

Rangers leder den östra konferensen, vilket givetvis är ett kvitto på vilket bra lag de är. De senaste matcherna har det dock gått lite trögt. Nattens match mot Chicago är den sista på en tre matcher lång ”road trip” och de har förlorat de de båda andra. Ni som har sett Road to Winter Classic vet att lagets coach John Tortorella kommer ställa höga krav på sina spelare att i alla fall avsluta resan med en seger.

Rangers har bara förlorat tre raka matcher en gång under säsongen och det var säsongens tre första matcher. Efter det har man alltid sett till att studsa tillbaka redan efter en eller två förluster.

Chicago har spelat upp sig lite och vunnit sex av de tio senaste. Nu senast föll man borta mot St. Louis med hela 5-1 och ded brände bland annat fem power play. Chicago saknar även några viktiga pjäser, främst Jonathan Toews men även Niklas Hjalmarsson missar förmodligen matchen.

Rangers spelade visserligen igår men Martin Biron vaktade målet vilket betyder att en utvilad Lundqvist förmodligen får chansen i natt och jag tror att Rangers vänder trenden.

Om skribenten

Det här speltipset är levererat av Thomas Mäkitalo, NHL-bloggare på Nyheter24 och hjärnan bakom sajten spelbloggare.se. Han följer NHL-hockeyn ingående och levererar varje helg högkvalitativa tips här på spelkanalen.com.

Thomas mångåriga erfarenhet av NHL gör att träffprocenten på hans speltips är hög. Det är därför ofta en bra idé att ta rygg på hans tips!

Här hittar du alla våra artiklar om NHL >>

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.