Real Madrid-CSKA Moskva: Marknadens bästa odds

14 mars, 2012

I kväll tar sig antingen CSKA Moskva eller Real Madrid vidare till kvartsfinal i Champions League. De sistnämnda är skyhöga favoriter och ett spel på ryssarna står i skrivande stund i långt över 20 gånger pengarna. Allt tyder dock på att ett sådant spel är att kasta pengarna i sjön.

CSKA Moskva chockade en hel fotbollsvärld när de nådde 1-1 mot självaste Real Madrid i det första mötet lagen emellan. Kvitteringsmålet gjordes av Pontus Wernbloom med matchens sista spark i matchminut 93. För att ryssarna ska nå kvartsfinal måste de dock förbi ytterligare ett betydande hinder. De måste göra om bedriften på Santiago Bernabeu – en uppgift som kan vara det svåraste man kan utföra på en fotbollsplan på den här planeten just nu.

Real Madrid är otroligt starka på hemmaplan. I gruppspelet vann de sina tre hemmamatcher med en sammanlangd målskillnad på 13-2 och under hela ligasäsongen har de bara förlorat en enda hemmamatch och det var el Clásico-mötet mot Barcelona i början av december.

Real Madrid har inga egentligt svaga punkter utan är en mycket väl fungerande lagmaskin fylld av kvalitetsspelare och matchvinnare. Cristiano Ronaldo, lagets stora stjärna och målskytt, har svarat för otroliga 32 mål i ligan den här säsongen (på 26 omgångar) och toppar den spanska skytteligan två mål före Barcelonas Leo Messi.

Förutsättningar inför matchen

Det står som sagt 1-1 vilket innebär att 0-0 inte räcker för CSKA. Då går nämligen Real vidare tack vare bortamålet som de gjorde i Moskva. 1-1 betyder så klart förlängning (och eventuellt straffar), medan alla andra oavgjorda resultat gör att CSKA går vidare. Om något av lagen vinner kvällens match, ja då hoppas jag att ni redan har räknat ut att det blir det laget som kniper kvartsfinalplatsen…

Oddskommentar

Oddsen talar sitt tydliga språk. Spelbolagen anser inte att det finns en chans i världen att CSKA ska kunna rubba giganten Real Madrid på deras egen hemmaplan. En investering i ettan ger en avkastning på 14 procent, och även om risken kan tyckas vara låg så tänker åtminstone inte jag lira på den här matchen. Vi tror förvisso inte att CSKA kan överraska igen, men samtidigt är 1,14 ett odds som inte direkt lockar till spel. Kanske kan du använda den som trippelvirke?

REAL MADRID-CSKA MOSKVA

Bäst odds just nu
1: 1,14 hos Ladbrokes
x: 10,00 hos Bet365
2: 25,00 hos Unibet

Vilken kanal visar Real Madrid-CSKA Moskva?

Matchen startar kl. 20.45 och visas på TV10. Kvällens andra match, Chelsea-Napoli börjar samtidigt och visas på Viasat Fotboll.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.