Arsenal-Manchester City: Här är oddsen!

Idag är det dags för den här veckans hetaste match i Premier League. Arsenal tar emot serietvåan Manchester City hemma på Emirates och det är minst sagt viktiga poäng som står på spel. Vi har lusläst oddslistorna och presenterar här marknadens högsta odds på kvällens toppmatch.

Arsenal ligger på fjärde plats i Premier League med 58 poäng och innehar i skrivande stund den sista Champions League-platsen. Bakom jagar Chelsea och Newcastle, båda på 56 poäng. En poäng före Arsenal ligger värsta rivalen Tottenham.

Arsenal föll oväntat mot Queens Park Rangers i förra omgången, men dessförinnan har laget gått mycket bra. Sviten var uppe i sju raka vinster innan det, som sagt, tog tvärstopp mot QPR.

Manchester City håller på att tappa greppet i toppstriden och allt tyder nu på att det blir storebror United som tar ytterligare en titel. För att hoppet ska leva måste City i princip ta full pott resten av säsongen, något som inte känns speciellt sannolikt med det spel som de har visat upp den senaste tiden.

Sedan nyår har det blivit förluster mot Sunderland, Everton och Swansea (!), och sådant har man definitivt inte råd med när man ska vara med och slåss om en ligatitel. I de två senaste omgångarna har City räddat oavgjort genom sena kvitteringar, men trots mirakulösa vändningar har värdefulla poäng gått till spillo.

Oddskommentar

Hemmalaget Arsenal är, om än knappa, favoriter hos spelbolagen och oddset på ettan ligger omkring 2,50 gånger pengarna. Krysset ger ca 3,50 och ett spel på Manchester City ger just nu lite knappt tre gånger pengarna.

ARSENAL-MANCHESTER CITY

Bäst odds just nu
1: 2,50 hos Expekt
x: 3,50 hos Bet365
2: 2,90 hos Unibet

Vilken kanal visar Arsenal-Manchester City?

Matchen startar kl. 17.00 och visas på Viasat Fotboll.