Real Madrid-APOEL Nicosia: Här är oddsen!

Real Madrid dödade den här matchserien redan i det första mötet och dagens match mot APOEL är mer att betrakta som en transportsträcka mot semifinal för de spanska ligaledarna. De har 3-0 i ryggen från bortamatchen på Cypern, ett försprång som de naturligtvis inte lär tappa. Vi har trots det varit på rundtur hos spelbolagen och tittat lite närmare på oddsen.

Real Madrid darrade i ligan för ett tag sedan men har efter sina två kryssmatcher, då Barcelona hämtade in fyra av de tio poäng som skiljde lagen i tabellen, återigen börjat vinna. Båda de två senaste ligamatcherna (Osasuna och Sociedad) har slutat med 5-1-segrar.

Real Madrid och Barcelona är på olika halvor i Champions League och ett finalmöte lagen emellan är alltså fullt realistiskt. Visst är det en kittlande tanke att få se Champions League 2012 att avgöras med ett el Clásico..?

Oavsett vad man säger utåt så har givetvis APOEL redan gett upp hoppet om att kunna skrälla mot de spanska giganterna. De har helt enkelt inte kapaciteten att göra tre mål på bortaplan mot ett av Europas allra bästa klubblag. De kommer givetvis att vilja åka ur med hedern i behåll, men det finns en överhängande risk att kvällens drabbning slutar med en ordentlig förnedring.

Förutsättningar inför matchen

Det här en död matchserie. Apoel måste göra tre mål på Santiago Bernabeu för att ens få till en förlängning. Om Real Madrid gör ett mål så måste Apoel göra fyra. Ja, ni fattar själva att det inte kommer att bli någon spännande upplösning på i Madrid i kväll.

Oddskommentar

Oddsen talar sitt tydliga språk i den här matchen och ett spel på Real Madrid ger endast åtta procents avkastning. Ettan är naturligtvis helt ointressant, och endast den som sitter på ytterst unika inside-uppgifter skulle testa krysset eller tvåan. Rådet blir att avstå från alla raka spel på den här matchen och istället inrikta sig på att hitta intressanta specialspel eller någon form av handikapplir.

REAL MADRID-APOEL NICOSIA

Bäst odds just nu
1: 1,08 hos Ladbrokes
x: 12,00 hos Unibet
2: 34,00 hos Bet365

Vilken kanal visar Real Madrid-Apoel Nicosia?

Matchen visas på Viasat Fotboll och startar kl. 20.45. Kvällens andra match, Chelsea-Benfica, startar samtidigt i TV10.