Real Madrid-APOEL Nicosia: Här är oddsen!

4 april, 2012

Real Madrid dödade den här matchserien redan i det första mötet och dagens match mot APOEL är mer att betrakta som en transportsträcka mot semifinal för de spanska ligaledarna. De har 3-0 i ryggen från bortamatchen på Cypern, ett försprång som de naturligtvis inte lär tappa. Vi har trots det varit på rundtur hos spelbolagen och tittat lite närmare på oddsen.

Real Madrid darrade i ligan för ett tag sedan men har efter sina två kryssmatcher, då Barcelona hämtade in fyra av de tio poäng som skiljde lagen i tabellen, återigen börjat vinna. Båda de två senaste ligamatcherna (Osasuna och Sociedad) har slutat med 5-1-segrar.

Real Madrid och Barcelona är på olika halvor i Champions League och ett finalmöte lagen emellan är alltså fullt realistiskt. Visst är det en kittlande tanke att få se Champions League 2012 att avgöras med ett el Clásico..?

Oavsett vad man säger utåt så har givetvis APOEL redan gett upp hoppet om att kunna skrälla mot de spanska giganterna. De har helt enkelt inte kapaciteten att göra tre mål på bortaplan mot ett av Europas allra bästa klubblag. De kommer givetvis att vilja åka ur med hedern i behåll, men det finns en överhängande risk att kvällens drabbning slutar med en ordentlig förnedring.

Förutsättningar inför matchen

Det här en död matchserie. Apoel måste göra tre mål på Santiago Bernabeu för att ens få till en förlängning. Om Real Madrid gör ett mål så måste Apoel göra fyra. Ja, ni fattar själva att det inte kommer att bli någon spännande upplösning på i Madrid i kväll.

Oddskommentar

Oddsen talar sitt tydliga språk i den här matchen och ett spel på Real Madrid ger endast åtta procents avkastning. Ettan är naturligtvis helt ointressant, och endast den som sitter på ytterst unika inside-uppgifter skulle testa krysset eller tvåan. Rådet blir att avstå från alla raka spel på den här matchen och istället inrikta sig på att hitta intressanta specialspel eller någon form av handikapplir.

REAL MADRID-APOEL NICOSIA

Bäst odds just nu
1: 1,08 hos Ladbrokes
x: 12,00 hos Unibet
2: 34,00 hos Bet365

Vilken kanal visar Real Madrid-Apoel Nicosia?

Matchen visas på Viasat Fotboll och startar kl. 20.45. Kvällens andra match, Chelsea-Benfica, startar samtidigt i TV10.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.