En månad till EM!

8 maj, 2012

Fotbollsarena
Om en månad är det dags – då börjar EM! Bild: Werner Kunz Creative Commons License

I dag är det exakt en månad kvar till EM-slutspelet drar igång i Polen och Ukraina. Sverige spelar sin premiärmatch mot Ukraina den 11 juni och det blir med all sannolikhet en nyckelmatch för Sverige. Allt annat än tre poäng i den matchen kommer göra att det bli otroligt svårt att ta sig vidare från gruppspelet, då både England och Frankrike i grunden är bättre fotbollslag än Sverige.

Något som känns bra inför turneringen är att Zlatan har en fantastisk säsong bakom sig. Seger i den italienska skytteligan för andra gången i karriären och sammanlagt har han prickat in en bra bit över 30 mål den här säsongen. Om vi ska lyckas i EM måste Zlatan göra en bra turnering, och kanske har Hamrén äntligen hittat det spelsystem där vi kan utnyttja hans kvaliteter på bästa sätt?

Om ca en vecka släpps den svenska EM-truppen och då får vi svar på vilka som får följa med på resan till Ukraina. Det finns ett gäng med givna spelare, men det finns spekulationer kring en hel del av platserna. Den stora frågan på allas läppar är väl ändå om Feyernoord-proffset John Guidetti kommer att finnas med i Hamréns 23-mannatrupp.

Favoriter till EM-titeln är de regerande världs- och europamästarna Spanien tillsammans med Tyskland. Om man ska lita blint på spelbolagen så står de båda i en klass för sig. Att Sverige skulle gå hela vägen fram till en EM-titel håller spelbolagen som mycket osannolikt. Exempelvis betalar Unibet hela 65 gånger insatsen om det omöjliga skulle inträffa.

Vilken lag blir europamästare?

Spanien  3,75
Tyskland  3,75
Holland  8,00
Frankrike  11,00
England  12,50
Italien  16,00
Portugal  20,00
Sverige 65,00

Lägg ditt spel redan nu! Utmana en kompis. Oddsen kommer från Unibet, som just nu ger 1200 kr i bonus till alla nya spelare.

Läs mer om EM på vår EM-sajt, www.spelkanalen.com/em2012.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.