Odds på dagens matcher i EM

12 juni, 2012

De senaste dagarna har vi varit bortskämda med idel toppmatcher från EM i Polen/Ukraina. Idag är det dags för den andra omgången i grupp A, som ju saknar de där riktiga stjärnlagen. Först ut är Grekland-Tjeckien och i den sena matchen ska Ryssland försöka följa upp sin fina inledning på turneringen i mötet med värdnationen Polen. Vi har precis som vanligt scannat av spelbolagens hemsidor och letat fram de högsta oddsen även på kvällens matcher.

Medan vi svenskar slickar såren efter den mycket smärtsamma förlusten mot Ukraina så fortsätter faktiskt (!) världen där utanför att snurra och redan idag är det dags för nya matcher. I den tidiga matchen är Tjeckien favoriter mot ett Grekland som spelade oavgjort mot Polen i en ganska märklig inledande match.

Grekerna fick en tidig utvisning men lyckades på något mirakulöst sätt kvittera. De fick sedan chansen att avgöra på straff efter att den polske målvakten blivit målchansutvisad. Polens nyinbytte andramålvakt räddade dock straffen och matchen slutade 1-1.

Tjeckien hade inget att sätta emot när den ryska lagmaskinen skruvade upp farten och de föll med hela 4-1 i sin premiärmatch. Tjeckien har inte råd att förlora den här matchen för då är EM-äventyret över för den har gången. Grekland imponerade dock inte i sin första match och det tjeckiska favoritskapet känns ganska välmotiverat.

GREKLAND-TJECKIEN

Bäst odds just nu
1: 3,25 hos Unibet (1200 kr i bonus till nya kunder)
x: 3,25 hos Unibet
2: 2,38 hos Bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)

Polen spelade som sagt en ganska märklig inledningsmatch, men fick i alla fall med sig en mycket viktig poäng. De spelar på hemmaplan och har givetvis en viss fördel av det, men idag är motståndet betydligt tuffare. Ryssarna gjorde en mycket bra match senast och det lutar åt att vi kommer lira tvåan här. 2,50 för ett Ryssland i medvind känns som ett helt OK spel.

POLEN-RYSSLAND

Bäst odds just nu
1: 3,20 hos Expekt
x: 3,30 hos Bwin
2: 2,50 hos Bet365

Vilken kanal sänder kvällens EM-matcher?

Den tidiga matchen Grekland-Tjeckien visas i SVT2 med start kl. 18.00. Kvällsmatchen Polen-Ryssland som drar igång kl. 20.45 kan du följa på TV4.

Allt om EM hittar du på vår EM-sida.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.