Sverige-Frankrike: Här är oddsen

19 juni, 2012

Vi hade hoppats på en betydligt intressantare match för Sverige i den sista gruppspelsomgången. Matchen mot Frankrike saknar nu helt betydelse för Sverige som ju redan är utslagna ur EM. Som spelobjekt är dock matchen intressant och vi har givetvis rotat fram marknadens högsta odds åt dig.

Sverige kommer inte att komma till spel med någon B-uppställning utan Hamrén har lovat att ställa bästa tillgängliga lag på benen. Vi vet att Johan Elmander inte kommer att spela och det har också varit frågetecken kring Rasmus Elms medverkan. Truppen kommer att bli officiell omkring klockan 12 och då får vi det slutgiltiga beskedet.

Uppdaterat: Här är Sveriges startelva

Andreas Isaksson, Andreas Granqvist, Olof Mellberg, Jonas Olsson, Martin Olsson, Anders Svensson, Kim Källström, Sebastian Larsson, Zlatan Ibrahimovic, Emir Bajrami och Ola Toivonen.

Om matchen inte betyder något för Sverige så är det desto mer betydelsefull för Frankrike. Efter segern mot Ukraina i förra omgången så leder Frankrike gruppen före England och just gruppsegern kan bli mycket viktig. Ettan i Sveriges grupp slipper nämligen att möta Spanien i kvartsfinalen. Istället väntar Italien för det lag som vinner gruppen – inte heller det en speciellt lätt motståndare – men ett lag som man hellre möter än de regerande världs- och europamästarna.

Oddskommentar

Frankrike är skyhöga favoriter, och det är inte så svårt att förstå. De har väldigt mycket att spela för, medan det för Sverige egentligen inte är mer än en träningsmatch. Vill du trots det spela på Sverige, så kan du hitta odds som är uppe och nosar på sex gånger insatsen. Oddsen på fransk seger ligger som högst omkring 1,70.

SVERIGE-FRANKRIKE

Bäst odds just nu
1: 5,80 hos Nordicbet
x: 3,80 hos Bwin
2: 1,67 hos Unibet (1200 kr i bonus till nya kunder)

Vilken kanal visar Sverige-Frankrike?

Matchen startar kl. 20.45 och visas på SVT1. Den andra matchen i grupp D mellan England och Ukraina visas på TV4 Sport Xtra, vilket utestänger stora delar av den svenska befolkningen från den matchen.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.