Sverige-Frankrike: Här är oddsen

Vi hade hoppats på en betydligt intressantare match för Sverige i den sista gruppspelsomgången. Matchen mot Frankrike saknar nu helt betydelse för Sverige som ju redan är utslagna ur EM. Som spelobjekt är dock matchen intressant och vi har givetvis rotat fram marknadens högsta odds åt dig.

Sverige kommer inte att komma till spel med någon B-uppställning utan Hamrén har lovat att ställa bästa tillgängliga lag på benen. Vi vet att Johan Elmander inte kommer att spela och det har också varit frågetecken kring Rasmus Elms medverkan. Truppen kommer att bli officiell omkring klockan 12 och då får vi det slutgiltiga beskedet.

Uppdaterat: Här är Sveriges startelva

Andreas Isaksson, Andreas Granqvist, Olof Mellberg, Jonas Olsson, Martin Olsson, Anders Svensson, Kim Källström, Sebastian Larsson, Zlatan Ibrahimovic, Emir Bajrami och Ola Toivonen.

Om matchen inte betyder något för Sverige så är det desto mer betydelsefull för Frankrike. Efter segern mot Ukraina i förra omgången så leder Frankrike gruppen före England och just gruppsegern kan bli mycket viktig. Ettan i Sveriges grupp slipper nämligen att möta Spanien i kvartsfinalen. Istället väntar Italien för det lag som vinner gruppen – inte heller det en speciellt lätt motståndare – men ett lag som man hellre möter än de regerande världs- och europamästarna.

Oddskommentar

Frankrike är skyhöga favoriter, och det är inte så svårt att förstå. De har väldigt mycket att spela för, medan det för Sverige egentligen inte är mer än en träningsmatch. Vill du trots det spela på Sverige, så kan du hitta odds som är uppe och nosar på sex gånger insatsen. Oddsen på fransk seger ligger som högst omkring 1,70.

SVERIGE-FRANKRIKE

Bäst odds just nu
1: 5,80 hos Nordicbet
x: 3,80 hos Bwin
2: 1,67 hos Unibet (1200 kr i bonus till nya kunder)

Vilken kanal visar Sverige-Frankrike?

Matchen startar kl. 20.45 och visas på SVT1. Den andra matchen i grupp D mellan England och Ukraina visas på TV4 Sport Xtra, vilket utestänger stora delar av den svenska befolkningen från den matchen.