Sverige-Serbien: Odds på EM-genrepet

Med mindre än en vecka kvar till EM-premiären är det idag dags för Sveriges genrep. För motståndet står Serbien och matchen drar igång kl. 19.00 på Råsunda. En snabb rundvandring hos spelbolagen visar att samtliga håller Sverige som klara favoriter. Hur lirar du?

Idag har Erik Hamrén en sista möjlighet att testa spelare inför Sveriges premiärmatch mot Ukraina den 11 juni. Vi kan nog räkna med att startelvan i princip är spikad, men på grund av skadeläget gör nog ”Kapten Hamrén” säkrast i att åtminstone ha en plan B och C.

Den sista matchen inför ett mästerskap är alltid viktig. Det är nu spelet ska funka och att komma till premiärmatchen med en seger i ryggen är alltid skönt. Det handlar också om att sätta sig i respekt – att visa kommande motståndare i turneringen (som naturligtvis lär detaljgranska matchen) att Sverige är att räkna med.

Som vanligt i träningsmatcher kan vi räkna med en hel del byten i andra halvlek. Det är viktigt att även de tänkta bänkspelarna får lufta sig och kunna komma väl förberedda till EM.

Kvällens motståndare Serbien är inte kvalificerade för EM.

Sveriges premiärmotståndare Ukraina genrepar ikväll på bortaplan mot Turkiet. Den matchen startar kl. 20.00 och visas på TV10.

Sveriges startelva mot Serbien

Andreas Isaksson
Martin Olsson, Andreas Granqvist, Olof Mellberg, Mikael Lustig
Anders Svensson, Kim Källström, Seb Larsson, Zlatan Ibrahimovic, Rasmus Elm
Ola Toivonen

Oddskommentar

Sverige är som sagt klara favoriter i kvällens match och ettan står som högst i ca 1,65 gånger pengarna. Tror du på kryss kan du hitta odds i trakterna kring 3,75, medan tvåan i skrivande stund går att lira till en bra bit över fem gånger insatsen.

SVERIGE-SERBIEN

Bäst odds just nu
1: 1,67 hos Ladbrokes
x: 3,75 hos Unibet
2: 5,50 hos Bet365

Vilken kanal visar Sverige-Serbien?

Matchen startar kl. 19.00 och visas på TV4. Har du utrustning för att kolla på HD-tv kan du även se matchen på TV4 HD.