Sverige-Serbien: Odds på EM-genrepet

5 juni, 2012

Med mindre än en vecka kvar till EM-premiären är det idag dags för Sveriges genrep. För motståndet står Serbien och matchen drar igång kl. 19.00 på Råsunda. En snabb rundvandring hos spelbolagen visar att samtliga håller Sverige som klara favoriter. Hur lirar du?

Idag har Erik Hamrén en sista möjlighet att testa spelare inför Sveriges premiärmatch mot Ukraina den 11 juni. Vi kan nog räkna med att startelvan i princip är spikad, men på grund av skadeläget gör nog ”Kapten Hamrén” säkrast i att åtminstone ha en plan B och C.

Den sista matchen inför ett mästerskap är alltid viktig. Det är nu spelet ska funka och att komma till premiärmatchen med en seger i ryggen är alltid skönt. Det handlar också om att sätta sig i respekt – att visa kommande motståndare i turneringen (som naturligtvis lär detaljgranska matchen) att Sverige är att räkna med.

Som vanligt i träningsmatcher kan vi räkna med en hel del byten i andra halvlek. Det är viktigt att även de tänkta bänkspelarna får lufta sig och kunna komma väl förberedda till EM.

Kvällens motståndare Serbien är inte kvalificerade för EM.

Sveriges premiärmotståndare Ukraina genrepar ikväll på bortaplan mot Turkiet. Den matchen startar kl. 20.00 och visas på TV10.

Sveriges startelva mot Serbien

Andreas Isaksson
Martin Olsson, Andreas Granqvist, Olof Mellberg, Mikael Lustig
Anders Svensson, Kim Källström, Seb Larsson, Zlatan Ibrahimovic, Rasmus Elm
Ola Toivonen

Oddskommentar

Sverige är som sagt klara favoriter i kvällens match och ettan står som högst i ca 1,65 gånger pengarna. Tror du på kryss kan du hitta odds i trakterna kring 3,75, medan tvåan i skrivande stund går att lira till en bra bit över fem gånger insatsen.

SVERIGE-SERBIEN

Bäst odds just nu
1: 1,67 hos Ladbrokes
x: 3,75 hos Unibet
2: 5,50 hos Bet365

Vilken kanal visar Sverige-Serbien?

Matchen startar kl. 19.00 och visas på TV4. Har du utrustning för att kolla på HD-tv kan du även se matchen på TV4 HD.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.