Sverige-Ukraina, EM 2012

Sverige-Ukraina: Odds på Sveriges EM-premiär

11 juni, 2012

Vad annat kan man säga än ”Äntligen!”. I dag är det dags för stunden vi alla har väntat på i flera månader nu. Sverige går in i turneringen och i premiärmatchen väntar värdnationen Ukraina, Sveriges på pappret lättaste motståndare i gruppspelet. Vi har givetvis varit på besök hos samtliga spelbolag och letat rätt på de högsta oddsen.

Ukraina spelar på hemmaplan, och trots en stor tillrest svensk supporterskara så lär Ukraina ha ett massivt stöd från läktarplats. Samtidigt som stödet är stort så är också pressen stor på en hemmanation. De vill så innerligt gärna lyckas i den här turneringen och då är det inte helt ovanligt att det låser sig lite.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Vi har kunnat läsa spaltkilometer om det svenska landslaget och allt som hänt kring truppen de senaste dagarna. Det har spekulerats mycket i om de skadade spelarna (främst Johan Elmander) kommer att vara tillgängliga i premiärmatchen, men de senaste rapporterna gör gällande att alla i truppen är fit for fight. Erik Hamrén uppgav igår att han hade startelvan klar och idag på förmiddagen får spelarna reda på vilka som ska starta i kväll.

Uppdaterat: Här är är startelvan
Andreas Isaksson
Mikael Lustig, Olof Mellberg, Andreas Granqvist, Martin Olsson
Sebastian Larsson, Rasmus Elm, Kim Källström, Ola Toivonen
Zlatan Ibrahimovic
Markus Rosenberg

Svenska supportrar
Vi är svenska fans allihopa! Foto: Russell C

Att det här är en viktig match för Sverige är nog dagens understatement. Hur Sverige kommer att lyckas i den här turneringen avgörs i mångt och mycket redan i kväll. Om det blir tre poäng mot Ukraina är chanserna till avancemang relativt goda. Det kan då räcka med ytterligare en poäng för att nå kvartsfinalspelet. Om det blir oavgjort eller, ännu värre, förlust – ja, då kommer det bli mycket mycket svårt för Sverige att ta sig vidare från gruppspelet. Vi vet ju att det väntar två riktigt tuffa matcher mot England och Frankrike.

Koppla bort hjärtat!

Som vanligt när landslaget spelar vill vi påminna om att man väldigt lätt överskattar sitt favoritlag. Därför blir analysfasen extra viktig. Använd samma metoder och var lika noggrann som du normalt sett är när du lägger ett spel. Alla känner vi lite extra för Sverige, och det är givetvis inget konstigt med det. Men låt det inte påverka dig för mycket.

Oddskommentar

Ukraina är knappa favoriter hos spelbolagen och ettan går just nu att spela till som högst 2,65. Krysset ger i skrivande stund 3,25 som bäst, medan den som lirar tvåan kan kassera in 2,90 gånger insatsen vid svensk vinst.

UKRAINA-SVERIGE

Bäst odds just nu
1: 2,65 hos Expekt
x: 3,25 hos Bet365
2: 2,90 hos Unibet (1200 kr i bonus till nya kunder)

Vilken kanal sänder Sverige-Ukraina?

Matchen startar kl. 20.45 och visas på SVT1. Dessförinnan, kl. 18.00 kan ni se Sveriges kommande motståndare Frankrike och England drabba samman i TV4.

Hela spelschemat för EM hittar du här

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.