Odds på Manchester United-Barcelona

8 augusti, 2012

Ikväll blir det stjärnspäckat värre då giganterna FC Barcelona och Manchester United möts på Ullevi i Göteborg. Matchen är inte bara ett PR-jippo utan även en del i båda lagens uppladdning inför de stundande ligastarterna. Vi har kikat närmare på oddsen!

Först av allt – det här är en träningsmatch och kan inte på något sätt jämföras med om de här båda lagen skulle mötas i exempelvis Champions League. Framför allt andra halvlek brukar präglas av byten och av de spelare som finns på planen när domaren blåser av matchen brukar bara en handfull ha spelat från start.

Visst, det finns alltid ett visst mått av prestige när två lag av den här kalibern drabbar samman. Egentligen är inte resultatet viktigt för klubbarna men av respekt för supportrar (och bettare) så gör lagen givetvis sitt bästa för att vinna matchen.

Det är sannerligen inte ofta som vi får chansen att se den här typen av matcher i Sverige och spelet bakom placeringen av just den här matchen känner jag faktiskt inte till. När biljetterna släpptes var det dock kaos hos Ticnet och biljetterna sålde slut på bara några minuter. Båda lagen har mycket fans i Sverige så det är inte så konstigt. Att resa till Manchester eller Barcelona för att se sitt favoritlag är ju en lite större apparat och kostar en hel del mer än den dryga femhundring som biljetterna till kvällen “supermatch” kostade.

Det är givetvis svårt att sia om utgången i en sån här match. Vi såg ju Barca träningsspela mot Paris SG i förra veckan och efter att Tito Vilanova bytt ut större delen av laget i andra halvlek så kunde PSG ta in 0-2 underläget och nå ett oavgjort resultat.

Barcelona är ganska klara favoriter hos spelbolagen och det högsta oddset vi har hittat på tvåan är två gånger pengarna. Tror du på Manchester United så går ettan att lira till hela fyra gånger insatsen vilket med förra veckans match i bakhuvudet onekligen känns som ett spännande lir.

MANCHESTER UNITED – BARCELONA

Bäst odds just nu
1: 4,00 hos Bet365
X: 3,76 hos Betfair
2: 2,00 hos Bwin

Vilken kanal sänder Manchester United – Barcelona?

Matchen startar kl 20.00 och visas på TV4, samt på TV4 Sport Xtra.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.