Odds: Dags för årets första Grand Slam – Australian Open

8 januari, 2013

Om bara några dagar är det dags för årets första Grand Slam och förutom Rafael Nadal så är givetvis hela världseliten på plats. Oddsmässigt står de tre återstående giganterna i en klass för sig och favorit till slutsegern är den regerande mästaren, serben Novak Djokovic, följd av skotten Andy Murray och Roger Federer.

Vem vinner Australian Open?

Novak Djokovic 2,10
Andy Murray 3,50
Roger Federer 5,00
Juan Martin Del Potro 15,00
David Ferrer 26,00
Jo-Wilfred Tsonga 34,00
Tomas Berdych 34,00
Milos Raonic 41,00

Oddsen kommer från Bet365 där alla nya kunder får 1000 kr i välkomstbonus

Bland utmanarna är det Del Potro som enligt oddsen spås ha den största chansen.

Tennissäsongen 2013 ser på förhand väldigt intressant ut och förhoppningsvis får vi även se en snar comeback av Nadal. Det hade ju också varit väldigt trevligt om vår egen Robin Söderling kunde komma tillbaka på touren. Resan upp till toppen är givetvis otroligt lång, men bara att få ha med en svensk i startlistorna igen skulle vara väldigt roligt!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.