Europa League: Odds på kvällens matcher

21 februari, 2013

I går slog Milan en hel fotbollsvärld med häpnad när de på ett mycket imponerande sätt manövrerade ut Barcelona och vann med klara 2-0 hemma på San Siro. I dag fortsätter europaspelet med sextondelsfinaler i Europa League. Vilken blir dagens skräll?

I kväll spelas hela 16 matcher i Europa League och vi har tittat närmare på ett urval. Själva tänker vi bänka oss framför Lyon-Tottenham.

Lazio-Borussia Mönchengladbach

Mötet i Tyskland förra veckan blev en riktig målfest och slutsiffrorna stannade vid 3-3. Det innebär i princip att alla oavgjorda resultat tar Lazio vidare och Mönchengladbach måste därför satsa framåt i kvällens bortamatch. Hos spelblolagen är det dock Lazio som är favoriter; ganska klara sådana.

Bäst odds just nu:
1: 2,05 hos Bet365
X: 3,60 hos Bet365
2: 3,85 hos Expekt

Lyon-Tottenham

Detta var den på förhand kanske mest intressanta sextondelsfinalen. Tottenham vann det första mötet hemma i London med 2-1 efter två mål av laget stora stjärna Gareth Bale. Bortamålet Lyon fick in gör dock att det räcker med 1-0-seger för att fransmännen ska avancera till kvartsfinal.

Bäst odds just nu:
1: 2,40 hos Bet365
X: 3,50 hos Bet365
2: 3,20 hos Unibet

Chelsea-Sparta Prag

Chelsea hade nog hoppats på ett äventyr i en helt annan cup, men får nu göra upp “på bakgården”. De har med sig en seger från bortamatchen i Prag (0-1) för en vecka sedan och är storfavoriter till segern även i kväll.

Bäst odds just nu:
1: 1,38 hos Betfair
X: 5,00 hos Bet365
2: 11,00 hos Bet365

Benfica-Leverkusen

Benifica vann det första mötet mot Leverkusen och ska nu försöka förvalta övertaget på hemmaplan i Portugal. De är favoriter till segern även i kvällens match, men det räcker alltså med ett oavgjort reslutat för avancemang.

Bäst odds just nu:
1: 2,00 hos Bet365
X: 3,60 hos Unibet
2: 4,00 hos Unibet

Liverpool-Zenit St Petersburg

Liverpool står inför en riktigt tuff uppgift. De måste nämligen vända ett 0-2-underläge efter den försmädliga förlusten i Ryssland. Det är ingen omöjligt uppgift, men trots fördel av hemmaplan kommer det att bli svårt.

Liverpool måste satsa framåt, men får för den skull absolut inte öppna sig bakåt. Gör Zenit mål i matchen måste nämligen Liverpool göra fyra.

Bäst odds just nu:
1: 1,70 hos Bet365
X: 4,20 hos Bet365
2: 5,20 hos Nordicbet

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.