Inter-Milan: Odds på superderbyt!

Det är dags för stekhet milanoderby i Italien idag och det hela spetsas ytterligare till av att det bara skiljer ett enda poäng mellan lagen i tabellen. Vi har kikat närmare på oddsen och vi kan konstatera att det är Milan som är oddsmässiga favoriter.

Inter  ligger femma i Serie A och har den senaste tiden minst sagt blandat och gett. De har växlat mellan storsegrar och storförluster och den där viktiga stabiliteten som krävs hos ett topplag finns inte där just nu. Senast blev det till exempel stryk mot Fiorentina med 4-1. På de senaste fem matcherna har det bara blivit fem inspelade poäng och i striden om Champions League-platserna är det ett på tok för dåligt facit.

Milan kommer till start med en urstark insats mot Barcelona i ryggen. Milan slog ju som bekant det spanska storlaget med 2-0 hemma på San Siro och självförtroendet lär vara på absolut topp. I Champion League får ju inte Milan använda Balotelli, men i kvällens match lär han finnas med och skapa oro i Inters försvar.

Det är bortalaget Milan som är favoriter hos spelbolagen och de är onekligen inne i en riktigt positiv trend. Vi minns alla den bedrövliga säsongsinledningen, men nu verkar de har hittat rätt. De har klättrat som en raket i tabellen och är nu uppe så högt som på en tredjeplats.

Höstmötet lagen emellan slutade med uddamålsseger för Inter som då var bortalag. Matchens enda målskytt den gången var Walter Samuel.

INTER-MILAN

Bäst odds just nu
1: 3,85 hos Betfair
X: 3,45 hos Unibet
2: 2,1o hos Svenska spel

Vilken kanal visar Inter-Milan?

Matchens startar kl. 20.45 och Viast på TV4 Sport Xtra.