Milan-Barcelona: Odds på Champions League

Åttondelsfinalerna i Champions League bjuder på ovanligt många toppmatcher och senare i kväll är det dags för ytterligare en. FC Barcelona kommer till Milano och ska där försöka skaffa sig ett bra utgångsläge inför fortsättningen, och spelbolagen är tämligen övertygade om att de kommer att lyckas. Barca är nämligen oddsmässiga storfavoriter.

Barcelona har haft en fantastisk säsong. De leder ligan i överlägsen stil och allt, allt, allt talar för att de kommer att ta tillbaka titeln från Real Madrid. De har bara förlorat en enda match så här långt och på 24 matcher har de gjort närmast osannolika 80 mål – och en viss Leo Messi har gjort ca hälften av dem.

Vi hade kunnat skriva hur mycket som helst om de kvaliteter som finns i det spanska laget, men ni har ju hört allt det där förut. Det finns bara ett fåtal lag i hela världen som på papperet kan mäta sig med Barcelona och i dagsläget är Milan inte ett av dem.

Milan har efter sin trevande inledning i Serie A nu vaknat till ordentligt. De låg länge och harvade i mitten av tabellen, men i och med vinsten mot Parma senast så gick de upp på tredje plats vilket är all time high för den här säsongen. I januarifönstret knöt de till sig Mario Balotelli och de har sedan dess upplevt en ”Mario-effekt”. I Champions League får de dock klara sig utan honom eftersom han redan representerat Manchester City i turneringen.

Bortalaget Barcelona är som sagt skyhöga favoriter i kvällens åttondelsfinal och tvåan står i låga 1,53. Den som tror att Milan kan kämpa till sig ett oavgjort resultat kan hitta krysset till ca 4,50 medan hemmasegern står i omkring 7,50.

MILAN-BARCELONA

Bäst odds just nu
1: 7,50 hos Bet365
X: 4,50 hos Bet365
2: 1,53 hos Ladbrokes

Vilken kanal sänder Milan-Barcelona?

Matchen, som startar kl. 20.45, visas på Viasat Fotboll. Du kan också se den på Viasat 3D om du har tillgång till den. Alla matcher från Champions League går också att se på Viaplay. Samtidigt visas kvällens andra åttondelsfinal, Galatasaray-Schalke 04 på Viasat Sport (samt Viaplay).