Toppmöte i Frankrike: Här är oddsen på PSG-Marseille

Söndagen bjuder på flera toppmatcher  i fotbollseuropa. Tidigare idag vann Manchester City mot Chelsea och i kväll är det riktigt sevärda matcher i både Italien (Inter-Milan) och Frankrike (PSG-Marseille). Vi ska ta en liten närmare titt på den sistnämnda och gräva fram de allra bästa oddsen åt er.

PSG såg för bara några veckor sedan ut att rinna ifrån övriga lag i Ligue 1. Både Marseille och Lyon tappade poäng, medan Zlatan och company bara fortsatte att vinna. Men så kom förlusten mot Souchaux och plötsligt var de jaganda lagen bakom nästan ikapp.

Tidigare idag så vann Lyon klart hemma mot Lorient, vilket innebär att de nu är uppe på samma poäng som Paris Saint-Germain i toppen av Ligue 1. Båda lagen har 51 poäng och PSG möter sent i kväll tabelltrean Marseille och kommer vid vinst att behålla sin trepoängsledning i den franska ligan. Blir det förlust så kommer toppen i Ligue 1 att förvandlas till ett riktigt getingbo.

PSG har ett riktigt fint hemmafacit och på 13 spelade matcher hemma på Parc des Princes har de bara släppt in sju mål, samtidigt som de har gjort 22 framåt. Innan förra omgångens oväntade förlust hade PSG fyra raka segrar och den förlustfria sviten var uppe i hela 11 matcher.

Paris Saint-Germain svarade också för en fin insats i Champions League-vinsten mot Valencia. Trots att spanjorerna reducerade i slutet fick de ändå med sig en 2-1 ledning till returen på hemmaplan. Snacket efter matchen handlade dock mest om Zlatans utvisning, som gör att PSG får försöka klara returmatchen utan honom.

Marseille inledde säsongen på ett strålande sätt och var länge serieledare. De senaste tio omgångarna har de dock huserat på en tredjeplats i tabellen. Under 2013 har det blivit två segrar, två förluster och två kryss, men eftersom både Lyon och PSG har tappat poäng så är de ändå inte mer än fem poäng från serieledningen.

Marseille är det näst bästa bortalaget i serien med sina 23 inspelade poäng.

PARIS SG-MARSEILLE

Bäst odds just nu
1: 1,55 hos Expekt
X: 4,14 hos Betfair
2: 7,50 hos Bet365

Vilken kanal visar PSG-Marseille?

Matchen startar kl. 21.00 och visas på TV4 Sport.