Real Madrid-Sevilla: Odds på spanska kvällsmatchen

Den sena matchen i Spanien spelas mellan Real Madrid och Sevilla och vi har valt att kika lite närmare på den. Den är intressant ur flera aspekter, inte minst med tanke på att Real ska in i Champions League-elden på onsdag mot självaste Manchester United. Givetvis har vi har kollat runt bland nätets bookmakers och skakat fram de bästa oddsen på kvällens drabbning åt dig.

Real Madrid har ju varit en riktigt stor besvikelse den här säsongen. Senast blev det förlust mot Granada med 1-0 på bortaplan. Granada ligger på 16:e plats i la Liga och normalt sett hade det inte varit något konstigt om Real Madrid hade vunnit med sisådär 5-0. Det har spekulerats mycket i vad det är som inte står rätt till i Real, för något är det uppenbarligen. Det har pratats om interna stridigheter och man behöver inte vara någon expertpsykolog för att se att inte alla i truppen drar åt samma håll som tränaren José Mourinho.

I tabellen ligger de närmast osannolika 16 poäng efter Barcelona, vilket så klart är omöjligt att hämta in även om det återstår 16 omgångar. Vad som lär svida minst lika mycket är att de inte ens är bäst i stan. Tvåa i tabellen ligger nämligen Atletico Madrid, i dagsläget sju poäng före ärkerivalen Real.

På onsdag ska Real Madrid möta Manchester United i Champions League och det kommer minst sagt att bli en tuff uppgift. De måste dock försöka fokusera på kvällens uppgift, för de har helt enkelt inte råd att tappa fler poäng. Deras luttrade publik lär också kräva seger och därför tror jag vi kommer att få se ett ganska taggat Real Madrid i kväll. De spelar för äran helt enkelt och måste visa fansen att de vill ha upprättelse efter fiaskot senast.

Sevilla är en anrik förening, men ligger just nu bara i mitten av tabellen. De låg med bra i tabellen i början av säsongen, och hade som bäst en fjärdeplats, men har sedan haft en nedåtgående trend genom hela ligaspelet. De är nu nere på 11:e plats, men låg för några omgångar sedan så långt ner som på den fjortonde platsen.

De har framför allt plockat sina poäng på hemmaplan den här säsongen och deras bortafacit är absolut inget att hänga i julgranen. De snittar lite knappt ett mål framåt per match, medan de släpper in nästan två. Det är som ni förstår inte någon speciellt framgångsrik ratio.

Senast Sevilla vann på bortaplan i ligan var mot Deportivo la Coruna den 24 september förra året.

REAL MADRID-SEVILLA

Bäst odds just nu
1: 1,38 hos Unibet (1200 kr i bonus till nya kunder)
X: 5,15 hos Betsson
2: 8,50 hos Unibet

Vilken kanal visar Real Madrid-Sevilla?

Matchen startar kl. 22.00 och visas i Sverige på kanalen Cmore Sport. Du kan också se den via livestreaming hos spelbolaget Bet365. Har du inget konto där sedan tidigare så öppnar du enkelt ett via denna länk. Bolaget dubblar då även din första insättning upp till 1000 kronor. För att få tillgång till den kostnadsfria livestreamingen måste du ha en summa som är större än 0 kr på ditt spelkonto. Du måste alltså någon gång ha gjort en insättning.