Sunderland-Arsenal: Här är oddsen!

9 februari, 2013

I eftermiddag fortsätter Arsenal jakten på en Champions League-plats och för motståndet står idag Sebastian Larssons Sunderland. Det är inte en helt enkel uppgift för Wenger och hans manskap, men spelbolagen håller ändå Arsenal som ganska klara favoriter. 

Sunderland tillhör de sämre hemmalagen i Premier League och tolv hemmamatcher har bara resulterat i fyra segrar och 16 inspelade poäng. Det är faktiskt bara fyra lag i hela ligan har ett sämre hemmafacit. De släpper dock bara in ett mål per match i snitt och i hälften av sina hemmamatcher har de faktiskt hållit nollan.

Sunderland fick stryk mot Reading förra helgen efter ett sent avgörande och poängbehovet börjar nu bli större och större. Det gäller att plocka trepoängare, framför allt mot lagen på den nedre halvan, annars riskerar Sunderland att åter igen bli indragna i striden kring nedflyttningsstrecket.

Arsenal har just nu den där sjätteplatsen som betyder europaspel nästa säsong. De har dock betydligt högre ambitioner än så och just nu fattas bara fyra poäng upp till lokalkonkurrenten Tottenham som innehar den fjärde och sista Champions League-platsen.

Gunners har haft ett ganska tufft spelprogram så här långt 2013. De enda förlusterna har kommit mot Chelsea respektive Manchester City och är egentligen inget som Arsenal behöver skämmas för. Förra helgen blev det en mycket viktig 1-0-seger mot Stoke efter ett turligt frisparksmål av Podolski.

Det känns ändå som att Arsenal möjligen har något på gång. Det har sett något bättre ut på slutet och det är viktigt att nyckelspelare som Giroud har börjat leverera på allvar. Nämnde Podolski har också varit mycket bra de senaste matcherna och svarade som bland annat för tre assist i storsegern mot West Ham i slutet av januari.

Höstmötet lagen emellan i augusti slutade mållöst, 0-0 på Emirates Arena i London.

SUNDERLAND-ARSENAL

Bäst odds just nu
1: 4,50 hos Bet365
X: 3,70 hos Betsson
2: 1,91 hos Bet365

Vilken kanal sänder Sunderland-Arsenal?

Matchen startar kl. 16.00 och visas på Viasat fotboll. Du kan också se den på streamingtjänsten Viaplay.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.