Odds på hockeykvartarna

12 mars, 2013

Idag drar äntligen hockeyns kvartsfinalspel igång och kvällen bjuder på två intressanta fajter. Färjestad tar emot Modo hemma i Karlstad och seriesegrarna Skellefteå inleder sin jakt på SM-guld på hemmaplan mot Brynäs.

Efter 55 omgångar i grundserien blir nu hockeyn äntligen intressant igen. Varje match är plötsligt viktig igen, något som man tyvärr inte kan hävda gäller under hela säsongen.

Skellefteå vann till slut Elitserien ganska klart och får ses som favoriter till SM-guldet. De har visat upp stor stabilitet och trots de smått dramatiska händelserna i båset, med tränarbyte tätt inpå slutspelet, så känns favoritskapet ganska välmotiverat.

I kvällens båda matcher är det hemmalaget som är ganska klar favorit hos spelbolagen. Färjestad står som högst i omkring 1,75 och Skelleftå aningen lägre än så.

FÄRJESTAD-MODO

Bäst odds just nu
1: 1,75 hos Expekt
X: 4,25 hos Bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)
2: 4,55 hos Betsson

SKELLEFTEÅ-BRYNÄS

1: 1,62 hos Bwin
X: 4,50 hos Betsson
2: 5,50 hos Unibet (1200 kr i bonus till nya kunder)

Vilken kanal visar hockeyn?

Färjestad-Modo visas på CMore Hockey och Skellefteå-Brynäs sänds på CMore Sport. Båda matcherna startar kl. 19.00.

Vilket lag vinner SM-guld?

Skellefteå       2,40
Färjestad        3,75
Luleå            4,50
HV71             6,00
Linköping        9,00
Frölunda        20,00
Modo            25,00
Brynäs          30,00

Odds från Unibet – 1200 kr i välkomstbonus.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.